Gamzeli03 tabii elimden geldiği kadar anlatıp yardımcı olmak isterim bizim doktor bir tanıdık tarafından geldi o yüzden fiyatta biraz uyguna geldi 300 TL ödedik eve geldi kanepeye oturdu orta sehpa gibi bir sehpam vardı o uygun olur dedi üstüne bir battaniye çarşaf ve alez serdim işeme ihtimaline karşı daha sonra oyalandığı bişey var mı diye sordu doktor yani emzik biberon çizgi film vb. Bizde emizğini verdik telefondan da çocuk şarkısı vardı onu açtık bir kolunu bacağını babam diğerlerinde amcası tuttu babamz biraz korkak😂 bende video açtm İnternetten gayet sakindi doktor pipinin üst tarafına iğne yaptı ilkinde sesi cıkmadı sonra iğneyi ordan çıkardı bıraz daha yan tarafa yaptı onda biraz ağladı sonra üçüncü iğnede de ağladı hemen sustu iki dk bekledi uyuşsun diye sonra başladı bizimki tam 25 dk sürdü herşeyiyle birlikte bitince de hemen doktor orda bezini istedi bağladık kaldırdık bir krem verdi yarın sabah bunu sür günde 3 kez dedi iki gün sonrada küvete ılık su koyup içine oturttur5-6 dk dedi narkoz un etkisi 3 saat sonra geçer sen iki saat sonra ağrı kesici durup ver dedi şurubu verdim yaklaşık üç saat uyudu uyanınca ufak ufak huysuzluklar başlamıştı galiba narkozdan sonraki ilk çişiydi kucagmdaydı bir bağırdı ağladı bacaklarını sıkarak yavrum neyseki oda öyle geldi geçti bugün 5. Günü şükür normal haldeyiz şuan sadece krem sürerken yine biraz mızmızlanıyor öyle 🤗😇😇 uzun yazmışım ama herşeyi anlattm çünkü bende hep böyle bir yazı aramıştm sünnetten önce cok tedirgindim🤗🤗🤗😊😊😊