birfincantuzruhu ayseeeey biz daha çok kucuguz 5 gunluk 🥰 ama 7. gün yaptırmayı düşünüyorum hem ağrıyı hissetmez derler bilmiyorum ne kadar doğru 🤷♀️
Tosbigim ayseeeey 15 aylık şu gün bu gün yapacağız diye uzadı bide virüs çıkınca hastane mastane uzak durduk ama yarıyılda inşallah halledeceğiz. Uzatmayın valla gittikçe hareketleniyorlar çünkü
ahdkh8689 ayseeeey çöl rahat geçti cnm anlamıyor zaten bir ilk günü biraz huysuzlandı ertesi gün birşey yok gibiydi
ilahiyatci_Mom birfincantuzruhu bi önceki gün bizde oğlumuzu götürdük 45 günlük tüm doktorlar erken diye tepki verdi artık yapmıyoruz bebek o daha dediler virüsten dolayıda almıyolarmıs bizimki ertelendi
Bsecill birfincantuzruhu 15 günlükken yaptırdım çok kolay geçti sarılık riskiniz yoksa beklemeyin derim 7. Gün güzel bencede 🤩
Gamzeli03 Tosbigim ayyyy bacım sorma bizde 11 aylık olduk ilk doğduğu zaman yaptırmadım çok pişman oldum şuan heryer riskli baya pahalı özeller de doğum yaptığım hastane 1000 TL istedi kardeşim de oğlunu yeni devlet Hastanesi’ne yaptırdı hiç bir sıkıntı yaşamadı bize referans oldu dedim 6 aylık devlet de yapılir oda hastalık çıktı kaldı hâlâ cesaret edemiyorum 😔🤦🏻♀️
ahdkh8689 ayseeeey hataydayim cnm hiçbirşey olmaz ben sünnet günü yemek bile yemedim bütün gün bizi ne bekliyo acaba diye kafayı yedim ogunu unutmam korkacak birşey yokmus
Unknown ayseeeey Keşke yaptırmasaydım dedim sünnetten çıkınca , ilk gün zordu benim adıma ama oğlum gayet iyiydi. Bezi değişirken felan kanım çekiliyordu. Şimdi iyiki yaptırmışız diyorum , hareketlendiği için zor olurdu ilerde yaptırmak.
SelmAlperen ayseeeey Canım biz Manisadayız iyiki erken yaptırmışım diyorum sadece ilk gün idrarını yaparken ağladı tam 2 günde gecti cok zorlanmadık
ikiprensannesii2 ayseeeey biz aslında bu ay düşünüyoduk ama virüsten dolayı ve gazdan dolayı biraz daha erteledik 4 aylığız
dicledicle Doğar doğmaz istemiştim ama yapıyorlarmış. Sonra ben korktum canı çok acır diye büyüyünce yaptiricaktim ancak kapanmaya başlamış pipisi doktor acilen yaptirmami söyledi. 6aylik olduğu gün yaptırdım iyi ki yaptırmışjm 1 günde direkt iyileşti bebeğim ağlamadı bile anlamadı asla. Sadece ilk gün çişini yaparken mizirdandi onun dışında ertesi gün direkt hiç birsey yokmuş gibi davranmaya başladı.