Kereminannesiii Oğlum 15 aylık sağ göğsümü birkaç gündür çok kısa emip bırakıyordu bu sabah ağrıyla uyandım sağdım ama çok az bir süt geldi. Hala çok ağrıyor hafif damar sertliği var ama genel olarak şiş değil. Mastit olabilir mi ?
Unknown Kereminannesiii Tıkanıklık vardır o zaman. Mastite ateş , halsizlikte eşlik ediyor. Bol bol masaj ve sağım yapın ve tabiki emzirin. Geçmiş olsun
ipek_annesi Kereminannesiii mastit ateş yapıyor sen duşa girip göğsünü elinle o sert yerlere basarak sağ o şişlik geçsin ve çok sık emzir aynısı daha 15 gün önce başıma geldi sol göğsüm mastit oldu sonra sağ göğsüm de sizin anlattığınız gibi oldu
Yelizz35 Kereminannesiii ağrı kesici alabilirsin dayanılmaz bir ağrısı bar farkındayım ama bol bol sağıp emzirin hatta tarakla tarayın sıcaklığında suyla masaj yapıyla masaj yapın zor olacak ama mutlaka yapın … benim 5,6 saat sonra qeçiyor ağrım
Cansudurmaz Kereminannesiii geçmiş olsun parol içebilirsin rahatlatır. Sağım yapmanı ve ılık bir duşa girmeni tavsiye ederim
Bgmyzc Duş alıp masaj yapabilirsiniz benimde başıma geldi o taraftan emzirin bide ben bı kaba ılık su yapıp içinde bekleterek masajda yaptım onun daha çok etkisini gördüm duruş olarak biraz zor oluyor ama çok kısa sürede etkili oluyor geçmiş olsun 🌹
ipek_annesi Kereminannesiii yaaa off çok kötü göğsünü sağmalısın kuzum ellerinle duşa girip sıcak kompleks yap doktor sıkmıştı benim aşırı ağlamıştım ama o zaman rahatlarsın ancak
Unknown Kereminannesiii Acile git istersen veya genel cerrahiye. Antibiyotik veriyorlar kendi kendine evde çözülmüyor pek. 😔
Nesliimm Mastitse antibiyotik şart. Tıkanmaysa sakın sıcak uygulama yapmayın. Enfeksiyon varsa vücuda yayarsınız.
ipek_annesi Kereminannesiii çok sık yapman gerekiyor 2 saati bekleme olabildiğice yap ki orası yumuşasın
Kereminannesiii Yelizz35 elimle sürekli masaj yapıyorum emzirdim sağdım zor oldu biraz ama halsizlik yaptı felaket
Yelizz35 Kereminannesiii tahmin ediyorum bende çok sık oluyordum hatta yeter artık emzirmek dhi istemiyorum diyordum … çok acılı ama 5,6 saat içinde geçiyor
Cansudurmaz Kereminannesiii çok geçmiş olsun benimde öyle oldu bir kaç gün sürdü benimde kızım 10,5 aylık inşallah bir kaç güne geçer