canimoglum_2020 Kızlar dün oğluma ilk defa katı gıda verdim haşlanmış havuç pütürlü kakasından aynı verdiğim şekilde çıktı normal mi ilk etap ta böylemi oluyor
Perissmom canimoglum_2020 benim bebeğim 9 aylık geçenlerde kakasında ben de gördüm, rendeleyip pişirmiştim olduğu gibi çıkmışlar. Normal bence
Hasderluna canimoglum_2020 gayet normal vücudu adapte oluyor, ben ilk gördüğümde kakasında kan var sanmıştım 😅
Fatma29 canimoglum_2020 evet canım bende korkmuştum ilk gorumce ama normal ve bizim ki 3 seferde geldi
Purple13 canimoglum_2020 ya bizim hala öyle 1yaşımıza gireceğiz havuçları sindiremiyor.çiğnemeden mi tutuyor anlamadım
antropologanne canimoglum_2020 Ay ben acacaktim siz acmissiniz. Bende dün ilk defa verdim. Cok yiyemedi zaten ama gece bi actimki hep havuc. Kan sandim hatta bi heyecan esimi cagirdim 😂 Ben buharda pisirip catalla ezmistim acaba o yuzdenmi oldu ? Siz nasi verdiniz ?
canimoglum_2020 antropologanne ben ilk gün haşladım çatalla püte gibi yaptım baya pütürsüz dü dün yine aynı şekilçatalla ezdim pütürlü verdim
antropologanne canimoglum_2020 Teşekkür ederim. Ben baya pütürlü verdim doğal olarak yutamadı. Bugün biraz püre olarak deneyeceğim. Yorumlara da baktım normalmiş çıkması 😂
Elifmoms canimoglum_2020 normal canım öğütemedikleri için uzun süre tuvaletinde katı yiyecekler görmen normal. Zeytinler havuçlar oldugu gibi çıkar 😅
canimoglum_2020 Sağolun kızlar denediğim ilk katı şey olduğu için bilemedim nası olacağını herkese teşekkürler ☺️