2prenss_annesieliff_ Mrblar modaikra sayfasindan alisveris yapan var mi ? ILK defa internetten sipariş veri cem de sizce güvenilir mi ?
Bendeanneoldum 2prenss_annesieliff_ sürekli internettn alırım ama bu sayfayı hiç duymadım 🤷♀️ Belki bilen vardır üstte kalsın postunuz 💐
Saripapatyaannesi34 2prenss_annesieliff_ iğrenç bir firma konuyu görünce yazmak istedim 3 hafta ürün bekledim bugün geldi ve tam bir rezalet ürün resimdeki ile çok farklı almak isteyenler varsa asla almasın bu firmadan inşallah post uste çıkar
_Zeynep_bebek bende ordan ilk defa vermek istedğm ama güvenemedım inşallah bırı çıkar söyler güvenılır mı yoksa degıl mı
2prenss_annesieliff_ _Zeynep_bebek aynen bekliyorum bende yazan olursa ilk defa internetten sipariş veri cem
Saripapatyaannesi34 2prenss_annesieliff_ size şöyle bir öncesi sonrası bıraktım karar verin moralim hala çok bozuk https://resimyukle.link/i/bAgJi
2prenss_annesieliff_ Saripapatyaannesi34 evet canm ya bazı sitelere gerçekten güvenmek çok zor ben halâ internetten alışveriş yapmm