[silindi] Kızım iki gündür altın sarısı gibi turuncu gibi kaka yapıyor sıvı şekilde birde bezin içinde yeşil katı gibi kakasıda oluyor öyle kakada yapıyor acaba normal mi 1,5 aylık kızım
annesinin_kizi [silindi] sarı kaka normal canım kızım 6 aylık olacak yarın hala sarı yapıyor ama yeşil şakayı bilemedim bilen biri çıkar inşallah 🌸
Kbrnr Benimde aynı hardal renginde sulu içinde partiküller var bebeğim 3 aylık inşallah bişeyleri yoktur hastaneye de gidemiyoruz 🤷🏻♀️
DeletedMom2893 Kbrnr anne sütü veriyorsanız çok normal anne sütü alan bebekler öyle yapıyormuş benim kızım da öyle yapıyor doktoruna sormuştum ama çok sulu olmaması lazım.
ErkekkAnnesii Kbrnr beyaz tanecik gibi şeyler eğer anne sütü alıyorsa onun sindiremediği yağ canım anne sütü alan bebeklerde normaldir tamam bebeğin kakası sıvıdır ama çok sulu değildir rengide sarımsı hardal gibi bir renk oluyor
[silindi] ErkekkAnnesii gaz damlası ve d vitamini kullanıyor . Anne sütünden başka bişeyde vermiyorum . Geçen gün 1 gün boyunca kakasınu yapmadı diye doktora gittik korktuk . Lavman yaptılar tuvaletğni yaptı rahatladı. Ondan sonra kakasını yaptı altı açıkken köpüklü gibi çıktı kakası 1 2 gün sonrasında da işte sarıyla yeşil pütürtülü kaka yaptı 🤷🏼♀️
ErkekkAnnesii [silindi] zorlanmıyorsa korkmayın belki yoktur kakası illaki hergün yapacak diye bişey yok bu sefer lavmana falan alışır belki lavmanın etkisi olabilir bilmiyorum yeşil kaka bazen yapabiliyorlar annenin yediği besinlerlede alakalı olabiliyor yada kan damlası kullanan bebeklerin kaka rengi yeşil oluyor biraz gözlemleyin ona göre doktorunuza danışırsınız anne sütü alan bebekler sarımsı hardal bir renk oluyor ve sıvıdır oğlum haftada bir yapardı kakasını 4. Ayımızdan sonra kan damlasıyla zorlanıyor galiba 10 11 günü buluyor yapması zorlanıyor ben popoyu uyararak yaptırıyorum inşallah düzelir diye umuyorum alışacak diye korkuyorum vallaha