Hiram Kızım 6aylık oldu kahvaltıya neler vericem kahvaltı tarifleri falan bilmiyorum elmalı yulaf falan 6aylık bebiş yermi 🤔
[silindi] Hiram Ben çeyrek yumurta sarısı ve kendi yaptığım lor peynirden veriyordum o ayda. Tabi doktor dediği için.
MucizemGeldi Hiram cok az yumurta sarisi, tuzsuz peynir veya labne, bebe biskuvisi (doktorum hazir kesinlikle verme dedi) yine cok az pekmez ve sicak suyla karistirabilirsin canim
Uysalgamze Bana doktorum altı aylık olunca sadece sabah ve ikindi tadımlık ver dedi altıncı aydan sonra başla kahvaltı tarzı şeylere demişti
Mervea Hiram 7. ayda vermeye başlamıştım ki zaten vericek birşey bulamadığım için kahvaltıyı hale doğru düzgün rayına oturtmadık
pasaninannesi Hiram 6. Ayda tadımlık veriliyormuş sadece canım kitap okuyorum öyle yazıyor. Zaten ömrü boyunca o yemekleri yiyecek anne sütünü ömür boyu alamayacak anne sütü önceliğiniz olsun diğerleri tadımlık diyor: mesela yoğurt verebilirsin alerjik değilse ilk yoğurtla başlayabilirsin. Sonra patates, havuç... bu şekilde gidiyor her birini üç gün denememiz gerekiyormuş azar azar alerji belirtisi gösterecek mi diye
pasaninannesi Hiram yorumlarını okudum şimdi canım dört aylıkken başlamışsın. Bana instageamdan mesaj at sana tariflerin resimlerini atayım kitaptan burcinburakcan kullanıcı adım
Nekwa Hiram uygulamanin blog kisminda bunla ilgili yazı var şuan. Bana saglik ocağından kitapçıklar verdiler sizin orda da vardir belki sorsaniz. Dün 6 aylik asi oldukta hemsire verdi.
pasaninannesi Hiram AA tamam canım madem çok tarif var yazmam zor olur bebişle ondan direk resimlerini atayım demiştim