Melihalparslan Merhaba hanımlar😊Bir aylık bebeğim var maalesef sütüm yetmediği için mama vermek durumunda kaldım.Önerebileceğiniz mama var mı?
Mom14 Melihalparslan hipp organik combiotic kullanıyoduk doyurmadıgı için sma ya geçtik aptamil kabız yaptı
Cemileyaman Melihalparslan wla bn bebelac kulanıom bnmde sütüm doyurmadı bebeğimi m.alh gayet gzl kilo aldırdı az gaz yapıo bebeğim severek yio htta.
Giraysmom20 Melihalparslan ben bir ay kullandım oğlumda, o dönemde de aptamil comformil kullandım gaz yapmasın diye 😊
elmalikurabiye Melihalparslan aptamil kabizlik yapti. Sma iyi gelmisti bize. İcerigi degismis ama son durum nedir bilmiyorum
Melihalparslan Cemileyaman bende golden goat kullandım ama gaz yapıyor gibi geldi sanırım bende deneyerek bulucam .Çok sağolun😊
Fatmabkdmr Canım bizde 2 ayı geçiyoruz ilk aptamil kullandım çok gaz yaptı şimdi sma kullanıyorum gayet memnunum
Seboozeynoo Kızım ilk doğduğun da Aptamil kullandık fakat çok gaz yaptı şimdi Sma kullanıyoruz çok memnunuz kilomuz da güzel
Sara1709 Melihalparslan Bende ilk ay aptamil verdim gaz yapti sma gectim gaz yapmadi su ann 3 aya yakin