Ezel_ayse46 Bebeğimin ağzında pamukçuk var ve karbonatli su ile siliyorum ama hiç bir şeye yaramıyor ve sanki git gide dudaklarına kadar yayiliyo gibi ne yapmalıyım
OzgE_K Ezel_ayse46 karbonatlı suyla geçmiyorsa İlerlemiştir muhtemelen bi Doktora götürün ilaç veriyor bikaç kullanıma düzeliyor.
Basakimo Ezel_ayse46 ne kadardır var pamukcuk ? benim bebeğimde de vardı. 1 ay boyunca hergün sildim. Artık elimde gazlı bez görünce ağlamaya başlıyordu. Emziğini karbonatlı suya batırıp verdim. Uzun sürüdü ama sonunda geçmişti.
Annevecanliblog Canım bebeklerin ağız mendilleri var ya bebek emdikten sonra ağzı ve dili zaten yumuşak oluyo. O ağız mendilini parmağına geçirip hem dilini syır hem dudağını. Emdikten sonra yumuşamışken ama. Düzenli yaparsan her gün bir kaç güne geçer merak etme.
Erroerto Emzirdikten yada mamadan sonra emzik ver ki kalıntı kalmasın. Bide eczacı bana ilaç verdi ilk sürümde bile bebeğimin ağzı geçti ismini istersen verebilirim eczacıya sorsan o da verir
Erroerto Ezel_ayse46 mikostatin. Valla ben doktora sormadım pandemi dönemi olduğu için gitmedim eczacı verdi çok da memnundum
Erroerto Ezel_ayse46 Gazlı bez yada temiz tülbente damlatin dilini damagini ağzının içini silin 2 günde iyi olur
Cnngn Ezel_ayse46 canım eczaneden mikostatin damla var onu al ilk çocuğun ağzının içine temiz ıslak bir bezle güzelce sil temizle sonra başka bir temiz bezi parmağına sar ağzına sokup temizlicen bölüme bolca ilaç mikostatini damlar yay elindeki beze ve ağzını komple tekrar temizle iyice sonra ağzına mikostatini damlat. Bizimde vardı hatta dudaklardaydi ilacı düzenli kullanıp aynilarini yapınca 5-6 günde geçti. Bu dediklerimi günde 3 kez yapacaksın canım karbonatlı su fayda etmiyor
Ezel_ayse46 Cnngn ilk önce çok teşekkür ederim dün bende aldım o ilacı kullanıyorum şimdiden etkisi oldu karbonatla sildigimde bir emmeye tekrar çıkıyordu düzenli kullaniyorum kullanmayada devam edicem. Peki tekrarlar mı ilerleyen zamanda
Pelin55 Ezel_ayse46 karadut şurubu onermisti bize doktorumuz hemen gecirdi pamukcuk konusunda memdnundum kullanırsanız doktorunuza danisin önce