Cemilekadirinannesi Hayatımı kurtardı dediğiniz marka varsa alırım önerilerinizi bebeğim 24 günlük belli saatlerde uyanıp saatlerce ıkınıp ağlıyor
seymaaras Cemilekadirinannesi Nurse Harvey’s. Ama bebekten bebeğe fark ediyor. Maalesef deneme yanılma yöntemi oluyor. Ayrıca kimyon çayı yapıp 1-2 çay kaşığı oğluşuma da vermiştim. Mucize gibiydi😀
irva Cemilekadirinannesi Bende yarın Nurse Harvey’s alıcam bakalım iyi diyorlar.Colinox kullanıyordum yaramıyor çocuğa.Biz de 24 günlüğüz uykuda bile ıkınıyor garibim.
Anne80 Cemilekadirinannesi 46 günlüğüz metsil biogai rrlaktes ve şu s ile baslayan damladan aldık 1 gün fayda etti bidaha etmedi diyebilirim. Arkadamn ikizleri vardı çocukları kolikti o gripe water önerdi almalısın dedi bi o kaldı sanırım yakında onu kullanacagım
EsraZenbil Biogaia etki etti benim oğluma da 3 ay 22 günlüğüz bitsin daha verime diye düşünüyorum. 4 aylık oluyoruz kendisi belki yapabilir artık. Piyasada ilacı çok zor buluyoruz çünkü.
EbrarAda Cemilekadirinannesi canım biogaia kullandım 80 tl o bağırsak rahatlatıcı ama sana tek tavsiyem sab simpex 70 tl çok çok memnun kaldım şöyle bir rahatladım ki inanılmaz bebeğim şuan 4 ay 10 günlük çok şükür damla sayesinde rahatladım