Aysenurali 3 aylık oglum var onunla ilgilenmeyince direk ellerini sormaya yalamaya başlıyor. Sizce bu iyi mi? Değil mi? Ya da nasıl vazgecirebilirim🤔 Ama cok tatlı emiyor 🙈😘
Azra1_ Aysenurali benimki de 2.5 aylık eli hep ağzında ama gelişimsel olduğunu düşünüyorum, dediğin gibi çok tatlı oluyorlar 😅😅
Tky58 Aysenurali emsin canımcım güzel güzel emsin, motor becerisi için önemli birşey. benimki 4 aylık oldu boğazına sokuyo😂 sonra öğürüyo. bugün kontrolde yine sordum böyle böyle diye. emsin tabi dedi☺️
ayis Aysenurali Bence vazgeçirmenize gerek yok Benimkide çok emiyo bırak emsin cnm normal bişey sonuçta..bi de Benimkinin alt damakları beyazlamış yakında diş çıkarıcak sanırım ondan elleri ağzından hiç çıkmıyo 😁😁😁
essea ayis ne kadarlık bebeğiniz benimkinin de alt damağı beyazlamıs .cok erken değil mi daha yeni 3 aylık olucaz :/
ayis essea Aynen erken aslında ama çıkarıyo napalım Benimkide 3 ay 10 günlük.. Sanırım benim kızım babasına çekmiş babasıda 3. Ayından sonra çıkarmaya başlamış 😃
sanikosan ayis bizimki de 3 ay 10 günlük. İki gündür el ağızdan çıkmıyor. Tükürüğüyle boğulacak çocuk. Dişetleri taş gibi parmağımı yiyecek sandım 😂
Seybito Bizim doktorumuz başparmağını emmediği sürece müdahale etmeyin beyin gelişimi demişti ☺️ Bırakın copcoplasınlaar minnaklar❤️🙏🏻
Benimoykum Aysenurali video ya alıyorum sürekli 2,5 aylıktan beri sürekli emiyor parmağını hatta avcunu sokuyor ağzını ağzından öpesin geliyor çok tatlılar 😍
Nnerimann Bizde 2aylık yeni olduk nerdeyse 2haftadır sürekli elini yumruk yapıp emiyor 😂elleri ıslak oluyor bi bakıyorum soğuk eldiven giydiriyorum ıslak 😂😂damak emme olayı vardı ayy yeni yeni şeyler çıkarıylr bu bebişler😂
2melek1anne Aysenurali benim ikizlerimde 4 buçuk aylık birisi alıştı elini emerek uyuyor diğeri de gün içinde ikiside tok olduklari halde cup cup emiyolar gelenler acikmislar diyo kiyamiyolar😅😅
Seybito Aysenurali özellikle nedenini sormadım ama diğer elin baş parmağına göre kısa kalıyor diye biliyorum bir de onu alışkanlık haline getirirse bırakması zor oluyor ☺️ Bi dahaki gittiğimde nedenini sorup yazArım inş ☺️