Gulp Kızlar benim bebeğim anormal derecede terliyor 24 derecede tek kat ve yüz geçirilmiş ince battaniye ile yatırdığım halde kollarına kadar su gibi oluyor bir çözüm öneriniz var mı
Cyln17 Gulp benim oğlanda terliyor ya klimayı 26 27 koyuyorum ama yine de üstünü örtüyorum gece uyuyunca insan uykuda üşür ya o sebeple
Ozgosmn Gulp bebeğiniz kaç aylık ? Terlemesi sürekli değilse alerjik bir nedenle de olabilir. Bazı insanların ter bezleri de normalden fazla çalışıyor böyle bir sebebi de olabilir. Doktora göstermekte fayda var tabi.
CigdeminMevasi Gulp 23 derece bizim odada kızıma sadece normal tulum giydiriyorm banyo yaptığı günlerde içine tek zıbınla ince uyku tulumu birde erkek bebekler daha serin seviyor kızlara göre
CigdeminMevasi Gulp normalmince tulumla yatıyor çoğu zaman içine kısamkollu zınçbın ve çorap giydiriyorm uyku tulumuda 1.5 tog ince yani oda bnce üzerini örtmeyin bi gece kontrol edin göğsü ve ensesi soğuksa üşüyo demektir
Gulp CigdeminMevasi siz kendinize göre bakmıyor musunuz mesela ben kendim üşüyünce oda üşüyordur dehip ortuyprum
Gulp Ozgosmn söyledim bugun doktora kansızlıktan dedi de şiddetli bir kansızlığı da yok hani çoğu bebekte var kansızlık kimse bunun kadar terlemiyır ve onun için de çok hastalanır