Hatice61 Kızlar ben ağız mendillerini yıkıyorum ama lekeleri çıkmıyor ve çok kötü kokuyolar çocuğun ağzına onları sürmek istemiyorum siz nasıl temizliyorsunuz bi öneriniz var mı 🙏❤️
Kuzumveben Hatice61 benim kizim cok kusan bi bebekti leke oluyordu ve sararmisti yikamaktan eski bi tencereye bebek deterjani koyup kaynatmisti annem bembeyaz ve lekesiz olmustu ara ara bebde yaptim ama tencere eski olsun bi daha yemek icin kullanmayin
UmitBusraAysima Hatice61 1 gece önceden çamaşır sodalı suda bekletip 60 derecede yikıyordum mis gibi oluyordu😊
Mucizem_0809 Hatice61 çamaşır suyuna basıyorum bikaç saat kalıyo sonra beyaz sabun sürüp makinaya atıyorum canım bembeyaz olıyo
fatimaozel tencerede kaynat bi güzel 👍 içerisine azıcık çamaşır suyu ya da beyaz sabun tendeki kuruduktan sonra ütüle ama mikrobu kırılsın
Hatice61 Asell9 benim oğlum biraz fazla kusuyor sürekli ağız mendili kullanmak zorunda kalıyorum o yüzden bir kere kullansamda nafile 😂
Hatice61 UmitBusraAysima buda çok mantıklı ya ben zararlı diye çok fazla bişey kullanmak istemediğim için napıcağımı şaşırdım açıkcası temizlik konusunda da iyiyimdir ama bebek olunca insan herşeyi kullanmaya çekiniyor malesef
fatimaozel Hatice61 bir iki damla lekeli dediğin için dedim, bir de sabun rendesi koyabilirsin kaynayınca tertemiz olur ✅ üteleyiince mikrop kalacağını sanmıyorum
Hatice61 fatimaozel sabun rendesi olabilir ama çamaşır suyu toprakta insan gömülünce erimeyen saçları bile eritiyor o nedenden bebek eşyalarında kullanılması doğru değil bence sabun rendesi mantıklı ama sabun en güzel temizlik ürünü zaten ☺️
Hatice61 Asell9 evet beyaz sabun olabilir hepsini deniycem en güzel formül hangisiyse onunla devam ederim heralde 😊
ayazasaf Hatice61 ben beyaz sabun tendeleyip kaynatıyordum. Veya 90 dercede yıkayıp çift durulama yapıyordum
ayazasaf Hatice61 benim oğlum çok kusuyordu belki 50-60 tane mendilimiz vardı ya elimizi attığımız yerden mendil çıkıyodu 😄 iyi durulanmış olsun yeter ki. Ben durulama yaparken birde temiz suyla kaynatıyodum 😄 aklıma geldi de ne çok hırpalamışım kendimi 😄
Hatice61 ayazasaf ay benimde aynı 10 dk da bir kusuyor her yer ağız mendili vallahi artık kıyafettleri ayrı mendilleri ayrı yıkıyorum 😀😂
ayazasaf Hatice61 geçiyor o biraz daha sürer sonra hepsini yıkayıp kaldırırsın şimdi 2-3 tane var oda bazen terini yüzünü silmek için :)