Melminnn Kullanıp memnun kaldığınız ergonomik bebiilerş terletmeyen bir kanguru markası söyler misiniz
Esrans Melminnn baby boroosh kullanıyorum her yöne kullanımı mevcut sırtınıza bile alabiliyorsunuz büyüyünce tabii 4 yaşa kadar kullanım aralığı var memnunum
Elv_18 Melminnn boroosh baby New age kullanıyorum .4 yaşına kadar kullanılıyormuş yani büyüyo kanguru belli yerlerinden.kumaştan değil ama benim tenimin sıcaklığı yüzünden baya terliyodu kuzucum
mehtap92 Melminnn Kraft hold 8 1 çift taraflı ben babalin babyhope denedim olmayınca en son Kraft aldım çok memnun kaldım cidden aşırı rahat ki kendim aşırı minyon olduğum halde rahat
Fossey Melminnn 2 türlü modeli de mevcut ben çift yönlüsünü tercih ettim. Bebeğim dışa dönük olmayı sevdi etrafı izleyebiliyor. Bana dönükken darlanıp sıkıldı.
Bibiveannesi Ben de bir şey soracağım benim bebeğim 20 günlük ne zaman kanguruya koyabilirim evde iş yaparken vs
Fossey Bibiveannesi kanguruların yenidoğan aparatı oluyor. Bununla birlikte kullanabilirsiniz diyorlar ama ben bebeğimin 3 aylık olmasını bekledim kanguruya koymak için. Birde yarım saatten fazla tutmadım bebeğimi içinde. Siz yinede bir uzmana danışın bence. Alacağınız kanguru kalça çıkıklığı Enstitüsü tarafından onaylı ergonomik bir kanguru olmalı.
Fossey Deletedmom5284 heryöne yıldızlı modelini kullanıyorum canım. Bende bel ağrısı olmadı ama dediğim gibi yarım saati geçirmedim hiç.
Pankek Yenidoğan dönemi Britax Römer kullandım. Babybjörn e denk ve çooooook rahat. Fakat ergonomik değil. O nedenle Ergo baby ye geçtim. Giymesi çıkarması Britax kadar kolay değil ama bebek rahat heralde ki içinde uyudu
Fossey ilkgozagrimmmm biz 3 aylıkken başladık kullanmaya. Ama yenidoğan aparatı(küçük yastık) ile kullanıyoruz tabi. Sizde bu şekilde kullanabilirsiniz bence 🥰