Selin5335 Dnzkcmz96 zamanla alışır damak tadı yeni oluşuyor sevmediği bir şeyi vermetin kaldırın, 1 hafta sonra tekrar deneyin Sevdiği bir şeyle yanyana verin, yoğurt seviyosa yoğurtla ben mesela tatlı patates kullandım yemeklerinde, öyle yedi
Melike571 Dnzkcmz96 bi günleri bi günlerini tutmuyor canım 4 aylıkken 1 kavanoz yediği hero baby mamayı hiç yememeye başladı herşeye öğürür oldu. Düzelirler inşallah şuan 8 aylık zorlamıyorum tadını sevince kensi isterse veriyorum.
Arivizviz Dnzkcmz96 bizde öyle başladık yemeği hiç sevmiyordu yavaş yavaş kaşık sayılarımız artmaya başladı.
Dnzkcmz96 FerideAlbayrak canım ben bu gönderiyi 2 ay önce açmıştım iki ay sonrasında hala bir değişiklik olmadı iştshında. En son doktora götürdüm demir eksikliği ve kansızlık cıktı. Bu yüzden iştahsız dendi. Şimdi ilaçlarını kullanmaya basladık hafif hafif farkettirdi sanki. Sende nir gözük istersen
Dnzkcmz96 Melike571 bizimde kan ve demir eksikliğnden iştahsız coktı canım ya. Artık baktım düzelmiyor doktora götürdüm tahlil yaptırmaya öyle farkettik