Alp-kagan20 Merhaba anneler araniza yeni katildim bebegim daha 7 günlük ve erken dogdu suan kuvezde sut sağıyorum götürüyoruz ama 3 saate bir sagiyorum az geliyo ne ictiysem ne yediysem bigun fazla bigun az geliyo bebegimi henüz goremedim pandemi yuzunden hergün resim atiyo doktorumuz onunda etkisi vardir tabiki sizin önerilerinize açığım nolur ekstra ne varsa soyleyin yaparim simdiden teşekkürler
eylulbebesi Alp-kagan20 ben galactago damla kullanıyorum bir de humana çayı. Bende işe yaradı. Onun dışında tahin helvası, dere otu yiyorum. Bulgur pilavı da yarıyormuş. En önemlisi de bol su her gün 3 litreye yakın su içiyorum doktor tavsiyesiydi 🤗
Anneolmakzor Alp-kagan20 sağma isinin2 saate indir. Her iki memeyi en az 15 dk sağ süt gelsin gelmesin. Bol bol su iç. Rezene, anason, milk tea, promalt ben bunları kullandım işe yarıyor
Alp-kagan20 eylulbebesi evde rezene anason kimyon ot halinde demleyip hergun 2 bardak iciyorum bulgur pilavi sekersiz hosaf tahin helvasi tahin pekmez yiyorum
EymenMomy Bol bol su iç. İnce bulgur var bizim buralarda simit derler onun pilavını yap ye. Ve sütünü göğsünün dolduğunu hissetigin an boşalana kadar sağ. Göreceksin süt dolup tasacak göğüslerin.
Betull53 Power pump yapın çok işe yarıyo ve her saat başı 5 dk sağım yapın çoğalıcaktır Allah’ın izniyle
Fatmaaa_klnc Bestlak süt artırıcı damla var canım bende işe yaradı tavsiye ederim bol su ,kuru dut, bulgur tüket bol bol…