minnakmommy Kızlar bu gün annemlere gittim benim burda pazar yok markettede yeşillik yok orda pazar vardı pırasa ve ıspanak aldım fazlaca hepsini haşlayıp öğün öğün buzluga koydum ve şuan kafamda bi soru oluştu faydaları gider mi ?
nursocum minnakmommy ben ıspanagı alıp güzelce yıkayıp bir tepside donduruyorum pişirmeden sonra bir saklama kabına koyuyorum ihtiyaç dahilinde ordan alıyorum
minnakmommy nursocum hımmm anneme uydum keşke yapmadan post açıp yapsaydım bu şekilde bişey olur mu ki vitamini faydası ölür mü ?
nursocum minnakmommy onu bilmiyorum canım iki kere pişmiş olacağı için ben böyle yaptım onu sen ye bebeğe başka alırsın
minnakmommy nursocum öyle yapıyım diyecem de annemlere 15 günde 20 günde gideceğim için bu defa kullansam bişi olur mu ki
zeynepzeze Suyunu süzdüğünüz için muhtemelen gitmiştir vitamini. Yanlış anlamayın akıl vermek değil yardımcı olmak istiyorum, nerede oturuyorsunuz? Sanal marketlerden ıspanak potsa siparişi verebilirsiniz aslında.
minnakmommy zeynepzeze Diyarbakır şehir merkezinden uzak yeni yeni yapılıyor bu taraflar daha henüz oturmamış sadece bir market var sitemin aldın o kadar ondada taze gelmiyor mahrumiyet olduğu için gelen tükenmiyor kalıyor diğer sebzeler ama yeşillik bölümü pek yok maydonoz ve marul tek bar bende pazar bulmuşken almak istedim süper market falan değil normal mini bi market
minnakmommy zeynepzeze sanal market aklıma geldi ama marketçinşn seçeceği ne bilişim gels evide ezik büzmüş sararmış vs napacam dedim