Cnprtk 13 aylığız portakal suyu içirmek istiyorum ama nasl vericem suyla mı karıştırim ağır mı gelir siz nasıl yaptnz?
_ADA_ Cnprtk ben oğluma bir bardağın yarısı portakal suyu yarısı su karıştırıp veriyordum. Zamanla su miktarını azaltıp portakal suyu miktarını çoğaltmıştım.
Asli-0 Cnprtk Oğlum 16 aylık. Bende mandalina portakal suyu vermek istiyorum ama midenisini ekşitmesinden korkuyorum. Ama eğer katı meyve sıkacagınız varsa havuç elma portakal sıkıp verebilirsiniz. Portakalın ekşisini azaltır diye düşünüyorum
tuval Asli-0 1 mandalina yarım portakal sıkıyorum üstteki tortularını da alıyorum koyuyorum suyun içine. Cam rende ile yarım elma rendeliyorum suyunu da bırakıyor yarımdan az muzu da iyice eziyorum karıştırıyorum tortusu ile beraber verin sadece suyunu vermeyin. Tadı harika oluyor😀
_ADA_ Cnprtk onu vereceğiniz biberon veya bardağa göre ayarlayın. Ben bardakta veriyordum. Bazen bitiriyor bazen yarım bırakıyordu.
zeynepzeze Meyveyi posası ile yemek daha faydalı. Suyu içildiğin de şekere dönüşüyor, doktorlar kabuğuyla beraber öneriyorlar bilginiz olsun.
ipek35 10 aydan itibaren portakal suyu mandalina nar suyu sıkarım çay bardağı ile veririm kahvaltıdan sonra
zeynepzeze Cnprtk 13 aylık bebek kabukla yemez mi sizce? 6 aylık değil farkındaysanız. Size bildiğim bir şeyi söyledim. Böyle tepkilere hiç gerek yok.! Gerçekten bazılarınız hiç bir cevabı haketmiyorsunuz.
Cnprtk zeynepzeze ne dedim ki şimdi ben nasl vericem dedm asıl sizin içiniz farklı algıda ne gibi bi tepki verdim zannettini anlamıyorum nasl vericem demek istedm hepsi bu eline mi verim rendelim mi ? Bence sizde bi algı sorunu var neyse
busra2093 Cnprtk ben kızıma 6aylıktan beri veriyorum çok seviyor normal sıkıp veriyorum suyla falan karıştırmıyorum
Pudrabeyazim Hatta azcik da pekmez katabilirsiniz ben katıyorum c vitamini ve demir muhteşem.emiliyor bilginiz olsun
Dn123 Cnprtk direk sıkıp veriyorum ben kahvaltıda güzel oluyor yarim çay bardağı kadar. Elma suyu nar suyu falan da veriyorum bazen balık yiyecekse mandalina portakal uzum suyu yapıyorum . Su ile karıştırmasın hic