Rabiabynz Kızlarr bebeğimin kakası isal gibi yapıyor sonra baktım ki mukuslu ve kanlı. Biradahaki bezi doktora götürcez inşallah başına gelen varmı. İştahsız ve halsiz üstelik. 2. Ay aşısı oldu 2 gün önce etkilermi
Ada_kiz Rabiabynz bebeğiniz normal de nasıl gazlı vs bariz huzursuzlukları var mı kabızlık ya da ishal, fışkırır tarzda kusma, gaz, karında gurultu, yüzünde döküntü, kilo alamama, hırıltılı nefes alma vs buna benzer şeyler yaşıyor musunuz
Durumommy Rabiabynz sucuk çok etkili bişey ki doktor bana yeme dedi bende üst üste çok yemiştim kızımda egzama oldu tetiklemiş herhalde süt ürünlerini yeme bir süre doktorunuz ne dedi mukuslu kakaya
Rabiabynz Ada_kiz göz kapağında kaşındaki konaktan dolayı deri kalkıyor sadece isal zaten karnı da gurulduyo gaz da yapyo
1mom1baby Rabiabynz kabızlığı var mıydı 1 hafta önce kızımda da kanlı kaka oldu baya kan vardı gündüzünde kabızdı bunun haricinde her şeyi normaldi doktora gittik çatlak dedi hametan krem verdi tahlil istedi gizli kan aramasida yapıldı her şey normal çıktı ıkınmadan dolayı makatta çatlak olmuş kremi 3 gün kullandık 1 hafta oldu kanlı kaka olmadı normal
AsilDorukAnnesi defnesmoms süt alerjisi belirtisi bende yarın alerji uzmanına götürücem bebeğimi birçok belirti oğlumda da var
Ada_kiz defnesmoms süt alerjisi nin belirtisidir bazı bebeklerde bir kaçı bazılarında hepsi olabiliyor
defnesmoms AsilDorukAnnesi süt ürünlerini hiç tüketmiyorm diyebilirim oeynir haricinde ama gazı var hırıltı bazen oluyor kakasıda bayadr yeşil renk doktor gazdanda yeşil oluyor demişti
AsilDorukAnnesi defnesmoms yok sadece yeşilse yediklerinizden de olabilir. Hırıltı için serum fizyolojik ile burnunu temizleyin mevsimden dolayıda oluyo
Ada_kiz defnesmoms şöyle söyleyim ki yediğimiz çikolata da bile süt ürünü var, tatlı, cips te bile eğer alerjik bir durum varsa tümden kesmek gerekir
Dorukcumunannesi Rabiabynz doktora kan gordugumzu soyledim bebegimin kakasinda doktor puzzle i olurstrdu kafasinda🧐 hem kusuyor hem kakasinda kan oldu hemde vucudunda kuruma gbi belirtiler oldugu icin muhtemelen sut alerjisi var dedi bana ve sut urunlerini kesmemi soyledi
defnesmoms Ada_kiz kakasnda hiç kan görmedim kilosuda normal ama yeşil kaka hırıltı vs var yinede bi doktora sorayım