BirEylulMeselesii Bugün çocuk doktoru ön bıngıldağı biraz geniş gibi birdahaki ay gel bidaha kontrol edelim dedi takipte olalım dedi. 2 ay 15 günlük bıngıldak geniş olunca ne olur size böyle bişi diyen oldu mu?
Tsengonul BirEylulMeselesii konuyu açalı baya olmuş ama son durumunuz ne oldu bana da öyle dediler de
BirEylulMeselesii Tsengonul 14 aylığız az kaldı kapanmak üzere sıkıntı olmadı yani 18 aya kadar kapanmaması da normalmiş :)
Tsengonul BirEylulMeselesii bizde araştırma hastanesine gittk kan felan aldılar sonuçlar daha çıkmadı içim içimi yiyor inşallah her şey normaldir sağolun cevap verdiğiniz için
BirEylulMeselesii Tsengonul valla hatırlamıyorum ne desem yalan olur elleyip söylemişti genişliği boyutu dememişti sizinki kaç aylık
Hbbsnnplt Tsengonul Merhaba şuan bebeginizin bıngıldagi ne duurmda bizimde bıngıldak geniş 5 aylikken 3*3 du
BirEylulMeselesii Hbbsnnplt şuan küçük bişi kaldı kapanmak üzere 15 aylık bi sıkıntı çıkmadı Allah’a şükür bende korkmuştum o zamanlar ama eliyle bakıp demişti öyle ölçü falan vermemişti