Kbrmrc benim bebegim de cok zor bi bebek cok merakli ses duysa uyumaz gozu etrafta 3 kisi zor bas ediyoruz ama uykuda problem yasamiyoruz cunku duzenli saati gelince uyutuyoz o da reddedemiyor.
Sabah 6da kalkti diyelim 3.5 saat sonra uyuyacak. Mizmizlansa bile oyalasinlar karni tok olduğuna emin olsunlar. Sabah uykusu hep daha kolay olur 3.5 saat sonra uyudugu odaya gidip perdeleri kapatsinlar hafif karanlik olsun aydinlikta dikkatini uykuya veremez. Sesten rahatsiz oluyosa şarkı ninni çalabilir. Bence kucakta uyumasi en iyisi rahatca yataga koyar uykusu bozulmaz. Diyelim ki 30 dk sonra uyandi hemen uykusu acilmadan tekrar kucaga alip tekrar uyutsunlar toplamda 1.5 saat uyumasi lazim.
Ayakta sallayinca yerine koyarken rahatsiz olup uyanabilir ve uyaninca tekrar uyutmak icin ayaga alirken uykusu acilabilir. Bikac kez kucakta deneyin emin olun hemen alisir yeterki dogru zamanda deneyin surekli uyutmaya calismayin sadece saati gelince uyuyacak.
Valla ben yazdim ama belki de bildiginiz seylerdir bilemiyorum ben bildiklerimi yazayim da faydam olursa mutlu olurum 😍