Tftmnr Doğumdan sonra saç dökülmesine karşı nasıl bi önlem aldınız önerisi olan var mı? Sanırım bir kaç aya kel olucam artık 🥴
TugbaNil Tftmnr biotin ve çinko eksikliğindendir. Yani benim de benzetmek gibi olmasın kanser tedavisi gören kişilerinki kadar dökülüyo, saçımi taramak istemiyorum resmen. Solgarin biotin ve çinko için takviyeleri var, bi bak istersen
Tftmnr Dnz_01 bende aynı düşüncedeyim kestirmek istiyorum ama kararsızım birinden duymuştum doğumdan sonra kestirme zaten bir avuç saçın kalıcak diye 😅 öyle de olucak sanırım
TugbaNil mihrosum ben de yeni başladım, sabırla toparlanmasını bekliyorum. Bir arkadaşıma doktoru çok daha erken başlatmış dökülme sürecine girmeden tedbiren. Beni uyaran olmadi, geç keşfettim malesef.
Kuzeyimelif Tftmnr bebeğimin üzerinden kendi üzerimden eşimin heryer ya kafayı yemek üzereyim yatak kıl içinde oluyor sabahları korkuyorum
Nisa1616 Bana sağlık ocağı bi karışım vermişti dokulmeyi durdurdu diyemem ama acılan yerlerimden sac cıktı ve kapandı oralar
Tftmnr Nisa1616 bende ilk olarak buradan sorayım dedim sağlık ocağına başvurmadım daha hiç yoktan iyidir yine de 👍