Okur Nefes açlığı çekip esneyerek rahatlayanlar varmı ben çocuktan dolayı strese bağlıyorum uykusuzluktan da olabılır bilmiyorum
BaharBebek34 Okur ben yıllardır yaşıyorum bu durumu, ama ismini bilmiyormuşum🤷🏻♀️ Başka bir sorunum yok çok şükğr. Sizin başka beş sıkıntınız var mı?
Okur BaharBebek34 bende yıllardır yaşıyorum sinirlendıgım yorgun oldugum zamnlar dahada oluyo esneyınce rahatlıyorum sonra yıne geliyo sankı midemı sıkıyolar değişik bi his alınca oh çok şükür diyorum başka bi sıkıntım yok çok şükür sizin kaç yıldır benım 10 yıl oldu herlde
BaharBebek34 Okur benim belki 15 yıldır, belki 20. Esnemenin yanı sıra derin derin nefesler alıyorum sık sık. Bir sürü kez genel kontrole/check-up a girdim, bir sorun yok ciğerlerimde de 🙄 yani hiç bilememişim bunun bir sağlık sorunu olduğunu. Mesela denizde baya derinlere dalar çıkarım, nefesimi tutmamda bir sorun yoktur hiç ama bu nefes açlığım varmış🥺
DenizOzlem Okur cok uzun süredir var bende, ama stresten mi oluyormuş, onu bilmiyorum, çünkü ara ara stresli olmasam da olur. Mesela daha dün bebeğimi emzirirken oldu, ben karnıma&diyaframıma baskı yapıyordu bebeğim o sırada, o yüzden oldu diye düşünmüştüm.
Okur BaharBebek34 aynen yaa gecmiyoda canım meditasyon yap dıyolar yazın dahada çoğalıo sende nasıl kışın sankı hafıflıyo
BaharBebek34 Okur benim hiç belli olmuyor. Bazen durduk yere de oluyor, stres altında da🥺🙄 bazen o kadar farkında değilim ki eşim ya da arkadaşlarım uyarır o nasıl nefes almak diye, ben o kadar alışmışım bu duruma🤷🏻♀️
DenizOzlem Okur ben bir tek bende oluyor sanıyordum, hatta eşime bir türlü anlatamıyordum nasıl olduğunu, yanlış anlamayın ama sevindim açıkçası başkalarında da olduğunu öğrendiğime 🙃
Okur DenizOzlem valla bende sevındım insan rahatlıyo başkasında da olunca yanlız değilmişim diye eşime bende anlatıorum offf yapıo bişeyın yok senın dıyo😀otursun rahatlatsın istıyorum ama başına gelmeyen ne bilsın ama bu nefes açlığı ilk başıma geldıgınde nası kalbim çarpıo korkuyodum nefes alamıcam diye artık alıştım ne olsa gecıcek diyorum kendımı kontrol altına alabılıyorum ölsen 10 yıldır ölürdün zaar diom krndıme😀
DenizOzlem Okur ya 😅 Bende spor yaparken de oluyordu. Bir de şöyle, esneyince de hemen geçmiyor bazen, yani ağzım açık öyle kalıyorum ama esneyerek o nefesi alamıyorum, baya cebelleşiyorum 🙄
Okur DenizOzlem bende spor yaparken oluyodu bende ağzım açık kalıo nefes alamıom çenem çıkacak yerınden dıye korkuom ses gelıo cenemden esnerken sonuna kadar açtıgım için ağzımı inatlaşıyo benle rahatlayamıorum dedıgın gıbı oh be benı snlayan biri çıktı ya inankı nefes darlıgım vardı az önce senle konuşunca gectı piskolojik işte biliyoruzda yenemıoz bir turlu☹️🙄
DenizOzlem Okur ay evet aynı, aynı. Sevindim daha iyi hissetmenize şimdi. Benim ağzım, çenem ağrıyor resmen artık esneyememekten 🤭
Okur DenizOzlem bu gibi durumlar bi tramvadan sonra oluşuyomuş galıba öyle okudum benımde başımdan bi sıkıntı gecmıştı ondan sonra panık atak oldum sonrasında nefes darlıgı kaldı işte yapı olarakta hassas ruhlu evhamlıyımdır etkılndım kalıntısı kaldı işte Allh yardımcımız olsın canım☹️
DenizOzlem Okur yaa, çok geçmiş olsun, üzüldüm 😔 Teşekkür ederim, ben de yapı olarak evhamlıyımdır ama benim öyle bir travmam olmadı, ilginç..
Okur DenizOzlem saol canım Allh bize rahat nefes alcağımız günler göstersın inş🙏🏻Çocukla zor oluyo ona odaklanamıyorum nefesımı rahat slamayınca nefesıme odaklanıyorum🙁
Yarbebek Okur aynı sıkıntı bendede var neredeyse bir aydır ilk olarak panik atak gibi vurdu ve daha da geçmedi ek olarka baya da bir halsizlik ve yaşama isteksizliği ümitsizliği bıraktı😖😔 yavaş yavaş o hislerim gitti ama nefes açlığım hala devam ediyor akşam olsada uyusam diyorum çünkü uyurken rahatım bitek