Defne42 Devit 3 kullananlar bebeklerine yan etki yaptı mı ben verince çocuk huysuzlaniyor ıkınıyor dün vermedim sakindi bugün çığlık çığlığa kaldık denk mi geliyor dokunuyor mu bilemedim 🙄
Atlas2020 Defne42 bıngıldagı için önemli bişey neden öyle oluyor ki acaba doktoruna bi danış istersen canım
Defneninannesi1108 Defne42 kesinliklee saglik ocagininn vrrdigii yan etki yapiyor cogu bebekde. Internetten yada eczaneden doktorunuza danisip bitkisel bisey alin ocean mesela hicbi huzursuzluk vermiyo
Oznur123 Defne42 aynı etki yaptı kabız oldu bebegim o yüzden bende kestim 9 aylık oldu sadece d vitamini ağzına fis fis şeklinde sıkıyorum doktorunuz sadece bunu kullanmamanızı istedi çok da rahat kullanımı var
turansmom Defne42 içerisinde paraben var sağlıklı değil zaten biz 3 gün kullanmadık kaka yapmaya başladi sonrada ocean 400e gectik şuan bir sıkıntımiz yok☺
Defne42 Defneninannesi1108 vermedigim zaman daha sakin anlayamadım ondan mı değil mi çok fazla şikayet duyunca acaba dedim
Asdffghjj Benim bebeğimdede 2 gündür kaka yapamiyo ağlıyo sürekli sadece alttan gaz cikaryo acaba ondan mi bilemedim