Alyamom1 Kızlar kızım 2,5 aylık ve kanguru almaya karar verdim ama bu konuda hiçbir fikrim yok deneyimlerinizi ve nereden aldığınızı paylaşırsanız sevınırım ☺️🤗
Yasemin_06 Alyamom1 ben pelbeby kanguru aldim.cok memenunum 14 aylik hala kullaniyorum rahat yani one vakan pozisyonlu kangurusuda vsr 2 cesit hemde sertifikali insatgram bakabiirisn yotubeyede yazdigibda kullanim seklini video almislar ordanda bakabilirsin cnm
Defociho Alyamom1 ben sling wrap aldım rahat kullanıyorum. Bebek Arabası da babyhome çift yönlü çok rahat
Buketkc Alyamom1 merhaba Solomombayb marka öneririm canım yeni doğan aparatli tabiki Yenidoğandan 4 yaşa kadar kullanılıyor biz çok memnun kaldık pek kullanmadık ama çevremden kullanan insanlar memnun :)
Canada10 Alyamom1 solomambaby heryöne kanguru tavsiye ederim 👍🏻 Doğumdan itibaren yenidoğan aparatıyla kullandım çok memnunum
Dnz_01 Bende istiyorum bekliyim şurda terletmez kumaş diyorlar çift yön diyorlar bel destekli diyorlar çok kafam karışık ben daha bebek arabası da almadım ya belki tavsiye veren olur
Yasemin_06 Dnz_01 kanguru hakkinda arkadasa yazdim cnm gonul rahatliyla kullanilabilir bi kangurudir ismine ordan bakabilirsin o bacak felan nedek istediklerini rahatca anlarsin onerdigim.kanguru markasinin instagramdan sayfasina girip.bakarak. bebek arabasi icinde cnm civilde var cift yonlu baston arabalar ondan tavsiye ederim hem kulkanisli hemde yer kaplamiyor fiyatlarida uygun
Alyamom1 Dnz_01 bebeknarabası tavsiye edebilirim ben çok memnunum Kraft coockpit bebek aranası hem hafif hem küçücük oluyor katlanınca
Dnz_01 Semaab peki bebek arabası kullanışlı mı bebeğim dört aylık oldu ama prematüre doğduğu için minyon etrafımdaki herkes travel alma zaten kış şuan kış bitse de Altı yedi aylık olmuş olacak o yüden baston alın diyor çok kararsızım birde yurt dışına çıkma durumumuz var o yüzden kullanışlı hafif olsun diyoruz siz memnun musunuz arabadan bi bakayım o markaya
Yasemin_06 Alyamom1 2 cesidie var cnm markanin one bakanda var normal.olanda benim aldigim zamanda nirmal vardi simdi one bakan da cikti
Ezgi2609 Bende almak istiyorum bebeğim 2 aylık acaba kullaninda sıkıntı olur mu yani daha erken mi bilemedim
Alyamom1 Ezgi2609 bende karar veremedim kız çocuğu bi de o nedenle sormak istedim deneyimli anneler cıkar diye
Yasemin_06 Ezgi2609 yok cnm ben dogsugundan beri kullaniyorum ergonomik iyi kaliteli olursa hic bisey olmaz
Yasemin_06 Alyamom1 [url=https://hizliresim.com/4k7Jzd][img]https://i.hizliresim.com/4k7Jzd.jpg[/img][/url]
agacsizkoala Boba marka kanguru kullandım ve çok memnun kaldım fiyatı biraz yüksek ama ikinci el satan sayfaları var galiba onu bilmiyorum, iki yöne bakan kanguru çok önerilmiyo bebeklerin size dönük olması gerek sağlığı için