Hantaha Arkadaşlar merhaba, 45 günlük oğlum 2 gündür uykuyu tutturamıyor. Tam uyudu daldı diyorum en fazla yarım saat . Önceden bir uyurdu 2 saat en az , şimdi sıçrıyor uyanıyor .karnı tok altı temiz ateşi Yok neden oluyor anlamadım . Gazını da çıkarıyoruz
__cioooo Hantaha kundak yap aynı sorun bende var memede dalsın sonra gazını çıkar salla valla yoksa zor oğlumdan buluyorum
Sevimliannee Hantaha elleri korkıtuyo olabilir cok küçük daha. Gazıda vardır ne kadar cıkarsanızda mutlaka kalıyodur rahatsız ediyodur.
Hantaha Sevimliannee 2 gündür böyle kuzum uyku diye ölüyor ama uyuyamıyor tam uyudu diyorum bırakıyorum hemen ağlıyor geri kalkıyor
Sevimliannee Hantaha doyduguma emin misiniz? Yani sizin kokunuzla uykuya yenilip ac oldugu için tekrar uyanabilir bi ihtimal emzirdikten sonra mama verip deneseniz belki doymuyodur.
LadyD Hantaha uyanık oldugu tüm zamamların çoğunda da katılana kadar ağlıyo seninki ağlamıyosa bari ona dua et 😀
Sevimliannee Hantaha canım benim sütümde o kadar coktu ki güzelde emiyodu senin gibi yatıyodu hemen uyanıyodu emdikten sonra mama denedim sonra rahatlayıp uyudu bi dene içmezse zaten doyuyodur.
LadyD Çok merak ediyorum benim bebeğim mi anormal yoksa tüm bebekler mi böyle allah bize sabır versin ne diyelim 🥺
Sevimliannee Hantaha memeyi bıraktıgında ver canım bakalım içccek mi. Egwr içmezse zaten doyuyordur. Gazınada sikkat et canım bazı bebekler cok gazlı oluyolar
Hantaha __cioooo Btl_abr memede uyuyor alınca uyanıyor dün sağolsun arkadaş mama ver memeden sonra dedi işe yaradı sanki uyudu kuzum biraz
Btl_abr Hantaha Benim oğlumda öyleydi ben doğduğundan beri kundak yapıyorum ellerinden uyanıyodu hep seninde öyledir muhtemelen benim oğlum 4 aylık oldu hâlâ sevmiyo kundağı ama ben kundaklama yapınca bide emzik verince en fazla 15 dakika sonra dalıyo uykuya