Asya0114 Kızlar bebeğim 3 ay 15 günlük aptamil kullanıyorum kakasını 2 günde bi yapıyor normal mi bu durumu yaşayan var mı
gly92-asya20 Asya0114 kızım asya da bazen her gün bazen iki günde bir bazen üç günde bir yapar. Normaldir bu ☺️
TugbaNil Asya0114 eğer karnında şişlik yoksa, bebiste huzursuzluğa ağlamaya sebep olmuyorsa artık bebeginizin rutini oluşmaya başlamıştır belki de. doktorum günde 5 kez yapması da normal, 5 günde 1 yapması da normal. bebeğinin rutinini takip et demişti.
MutluMOM Asya0114 benim oğlumda 3 ay 23günlük. Aptamil Comformil kullanıyorduk 7 gün yapmadığı oluyordu aynı zamanda emziriyorumda. Duphalac verdi doktorunuz günlük 5ml düzenli kullanıyoruz şuan günde 1 ya da 2 günde 1 yapıyor normal diyor doktoru
Swmkva Bizde 3 ay 13 günlüğüz sadece mama ile besleniyoruz 2 günde 1 kaka yaptığı oluyor ama genelde her gün yapıyor,bize doktor bir sorun yok demişti yine de doktorunuza danışın ,
Asya0114 TugbaNil normalde huysuz bir bebek doğduğundan beri yavaş yavaş düzelmeye başladı huysuzluğu. Gündüz uykuları çok kısa zaten huysuzluğu kucağına al çağrısı gece hiç huzursuz değil pandemiden dolayı korkuyorum da doktora gitmeye 20 gündür flan 2günde bi yapıyor yaparkende ağlamıyor aksine gülüyor
TugbaNil Asya0114 o zaman telaş yapmaya luzum yok arkadaşım bence. Yine de hiç içine sinmiyorsa mhrsde veya özel hastanelerde doktorla görüntülü görüşme seçeneği var duymuşsundur, ordan doktorla görüş istersen. Ama hastaneler rezil ki ne rezil, hasta olmayanı hasta eder
Asya0114 MutluMOM comformili ilk doğduğunda vermiştim ama bize pek yaramadı pronutra kullanıyorum 1 aydır
Asya0114 TugbaNil çok teşekkür ederim küçük bi ildeyim özele gidiyorum zorunlu olarak çünkü doktor pek yok pandemiden dolayıda özeller de doldu taştı. Ama bende sizin gibi düşünüyorum maşallah gece uykusu düzenli bebeğimin huzursuz olsa gecede uyumaz diye düşünüyorum
Swmkva AntikSokrates emdi aslında ama yetersiz gelmiş kilo kaybı çok oldu mamaya başlayınca da zamanla azaldı ,bir de çok kusan bir bebek olduğu için çok zorlayamadım emmesi için sağıp verdik bir sure
Busrabektas Asya0114 bende dogdugundan beri mama+anne sutu besliyorum ve aptamil kullaniyorum. 2 bucuk aya kadar 4-5 gunde bir yapiyordu. Simdi 3 ay 23 gunluk bazen her gun yapiyor bazen iki gunde bir. 5-6 gune kadar normal demisti doktorumuz sivi beslendigi icin.