Mnkinci 3 aylık kızım emmede zorluk çıkarmaya başladı. 3 saat arayla zorla emziriyorum oda en fazla 6 ya da 7 dakika oluyor. 3 aylık bir bebek için az değilmi mama vermiyorum
mina00 Mnkinci aynı seyı bende 2 gundur yasıyorum azıcık emıyo sonra cıkarıp yuzume bakıp guluyo, halbukı 20-25 dq emerdı, bu arada 3 ay 2 gunluk
Mnkinci mina00 buğü mina00 buğün 3 aylık oldu tam 6 /. 7 dakika sonra bırakıyor kafasını çeviriyor. 3 saat arayla emmesi normalmi peki
Ozgesa Mnkinci benim bebeğimde 3 aylık o da aynı şekilde 5 6 dk emdikten sonra ağzını ittiriyor kafasını çeviriyor vermeye çalışıyorum almıyor. Ben de yarım saat sonra tekrar vermeye çalışıyorum
Swmkva Mnkinci bı şu an 3 ay 13 günlüğüz gecen haftalarda aynı şey bizde de olmuştu hem yemek istemiyor du hemde kucakta uyumak istiyordu,salyası da artmıştı, su an düzelmeye başladı yine de devam ederse doktorunuza danışın .
Mnkinci Swmkva evet bu ara salyasıda arttı. Bi kaç kere biberonla mama verdim acaba sebebi omu meme reddi mi die düşünüyorum
Kayram2808 Mnkinci bnimkide 3 aylik allahım 2 gündür adam gibi emziremiyorum emmek istemiyo 1 saatte bir emmeyince sağipta veriyorum aç kalcak diye bilmiyorum yanlış mı yapıyorum
BARKINATLAS Mnkinci benimki de 6-7 dk emiyor sonra kafa sallamaya başlıyor diğer göğüsümü veriyorum çünkü süt o memede azalınca bunu yapmaya başladı.sonra makinayla sağıp kontrol ediyorum süt gerçekten bitmiş oluyor.3 5 damla ancak çıkıyor.salyası da 2 haftadır var.3 ay 9 günlük olduk.
mina00 Mnkinci bende bıraz endıse etdım acaba mememı redd edıyomu ve ya gazı varmı emmıyo, aglamıyosa normal yanı. Belkı sut daha verımlı olmusdur ve bebek guclenıp kuvvetlı emıyo. Ama demın uyuturken fazlaca memede kaldı arada emıyodu duruyodu
Ruzgarbaby Mnkinci Ah aynısı benimkide 3 ay 6 günlük hic emmiyor doğru düzgün bıraksam emmicek memeye koyuyorum ağlıyor kafasını ceviriyor