VerAvci Ay Doktor kontrolüne gittiğimizde Maflor damla kullanmamızı önerdi, aldım kullandım bitti ama ne kadar devam etmemiz gerektiğini söylemedi, ne kadar zaman kullanılması gerektiğini bilen var Mı ?
Muhammedd23 VerAvci maflor genelde ishal gibi olanlara verilir, kabız gibi olanlara biogaia verilir. Acaba İshal gibimiydi bebeğiniz
Woody VerAvci maflor plusa yaklaşık 2 aylıkken başladık. 6 aya kadar kullandık. Şimdi kabız gibi tekrar aldım. 8 aylık
VerAvci Muhammedd23 bebeğim kabızdı 3 günde bir yapıyor büyük tuvaletini , o yüzden mi verdi acaba . Bana yeni doğanlarda ben bunu öneriyorum dedi
Muhammedd23 VerAvci ya kabız olanlara o verilmezki . İkiside probiyik ama birisi İshal için birisii kabızlık düzenlendi diye verilir. Maflor ishal geçsin diye verilir. Biogaia vermelidi kabız ise
VerAvci Syh42 bize yeni verdi ama ne kadar süre kullanmam gerektiğini söylemedi , tekrar alıp devam etmeli miyim onu bilmiyorum
Misterious Devam edin probiyotigin bı zararı olmaz bize de vermişti sonraki kontrolde devam edeyim mi diye sormuştum et demişti sanırım toplamda 3 ay kullanmistik
VerAvci Muhammedd23 yaaaa, allah allah bi hata mi yaptı acaba , kullandım ama kabızlığı tam geçmedi hala 3-4 günde bir yapıyor büyük tuvaletini değişen birşey olmadı bizde