tirtilinannesi 2ay 3gunluk olduk hala akıntılar bitmedi bugün sağlık ocagina gittim BRUFEN diye bi hap verdi ama emzirdigimi sormadı bende unuttum sormayı emzirirken kullanilirmi diye bilgisi olan yada doktor tanıdığı olan varmi sorabilecek
Hll20 tirtilinannesi canm brufen yerine parol icsin diyor. Brufenin akntıyla bir ilgisi yok diyor. Agri kesici diyor.
CemreKerem35 tirtilinannesi prospektusune baktım şimdi. Emzirirken kullanilmamali yazıyor . Ayrıca bu bir ağrı kesici neden bu ilacı verdi size çok tuhaf 🙄🙄
tirtilinannesi Hll20 doktorum bisey söyledi o maddeden içeren hap yazım dedi bunu yazdi parol akintiyi kesermiymis saol canım parol içeyim o zaman 😊🤲🤲
Hll20 tirtilinannesi parolunda akntiyla ilgisi yok canm. Sadece agri kesici grubunda oldugunu söyledi brufen ve parolun.
tirtilinannesi Hll20 doktorumda akintiyla alakali demedi ama içerisinde bi madde bulunan bi hap yazayim o akintiyi durdurur dedi
tirtilinannesi CemreKerem35 bilmiyorum ya bi yanlışlık oldu sanırım zaten benimicime doğdu aklima gelen başıma gelir ya sağlık ocağını arayayım en iyisi