EslemEva_23 Beyazcikolata benim kızımda 6 ay 1 günlük yüz üstü döner kendisi biraz durur sonra ağlar ☹️
Beybiko-2020 Beyazcikolata Biz de aynıyız 3 aylığız ve neredeyse doğduğumuz günden beri hiç sevmiyoruz yüz üstü yatmayı 5 dk yatmıyor hemen ağlıyor.
EslemEva_23 Beyazcikolata 4 bucuk aylıkken sağa sola dönmeye başladı 5 ay 15 günlükkende kendi kendine yüz üstü döndü cok mutlu oldum ama o pek sevmiyor yüz üstü durmayı ama sürekli dönüyor ağlıyor sonra düzeltiyorum gecen mutfağa gittim oda odada oynuyordu dönmüş sonra baktım ağlıyor geldim dönmüş tekrar düzeltim geri mutfaga gittim tekrar yaptı tekrar ağladı böyle devam ediyoruz gün içinde 😂
mina00 Beyazcikolata masallah, keyıflı zamanında yatırın benımkıde sevmıyodu aglıyıdu keyfı olunca yatırıp onune oyuncak koyuyorum bakıyo
Beyazcikolata Beybiko-2020 Ayy bizim minnoşta öyle hiç sevmiyor 🥺 Yüzüstü yatmayınca dönmeleri geç olurmuş 😏
Merve2815 Beybiko-2020 benimkide öyleydi şimdi 6 ay 23 günlük sabaha kadar yüz üstü uyumak istiyor ilk aylar deli olurdu yüz üstü yatırınca şimdi tam tersi
Deletedmom14 Benimkide hiç sevmezdi ,surunmeyi keşfedene kadar. Şimdi de sırtüstü yatmıyor.hemen donup gidiyor 🤣
Saraa Beyazcikolata benim kızım doğduğundan beri hiç sevmemişti ne yaptıysam da sevdiremedim hiç yüz üstü durmadı kızım da hep ağlardı yüz üstü durunca annelik işte bende acaba bir sorun mu vardı diye düşünürdüm 😁