edaslantrgt 35 günlük bebeğim var. biberona alıştı 4 gündür emmiyor çığlık atıyo memeye gelince. ne yapmalıyım yardım lütfen 🤲🏼
DuyguDamla edaslantrgt uykuya geçişlerde emzir ayakta sallanarak dolaşarak emzir ve farklı pozisyonlar bul aynı şekildeydik bizde şu son 2-3 gündür güzel emiyo
Dnrsln edaslantrgt benimde 12 günlük bebeğim var sütüm gelmediği için mama verildi ve aynı şekilde biberona alıştı sağıp veriyorum mecburen bende aynı sıkıntıyı yaşıyorum ne yapacağımı şaşırdım
fatmarass edaslantrgt canım önce parmakla besleme yap kendi parmağını damağına yapıştır yandan enjektörle süt ver o kendi çeksin sütü önce vakum gücü gelişsin sonra Eds yap döner bence
edaslantrgt DuyguDamla anlıyor gibi emzirme pozisyonuna girince ağzı açık kapatmıyor ağlıo sanki kokusunu alıyo. kafasını geri atıyor
Ulumil edaslantrgt pozisyonunu değiştir o zaman uykudan uyanınca hemen verebilirsin ayakta gezerek karanlıkta ona sesli şekilde ilahi yada ninni söyleyebilirsin yatakta otururken ziplayabilirsin bunların hepsi tecrübeyle sabit. 🤦