Gamzemre1907 Kızlar 14 günlük bebeğim sarılığı biraz var demişti ilk muayene ettiğinde doktor bugün gittim yine var dedi kan aldılar yarın sonuç çıkacak çok korkuyorum birşey olucak diye şerbet verdim sık sıkta emziriyorum
Minikprenseselo Gamzemre1907 serbet nie verdin canm suan cok kucuk bol bol yarm saatte 1 saatte bir emzir gecer o bnm kizmdada olmstu daha snra gecti
Minikprenseselo Gamzemre1907 20 gunlkten snra faln kalmamstti zatn belli oluo canm gozlerinden faln anlasilio
Gamzemre1907 Minikprenseselo ilk zamanları gözlerinin o beyaz olan yeri sarıydı geçti bugün gittim başka bir doktora sarılık var dedi yine
BozkurtHan Bol bol emzir, uyuyorsa uyandırıp emzir, emzirirken uyuyorsa sütünü sağ uyurken biberonla ver, üstünün yetmediğini düşünüyorsan da mama takviyesi yap sarılık geçene kadar. Tek çare bol bol emzirmek.
Gamzemre1907 BozkurtHan bugün başladım mamaya normalde 1 kere gece veriyordum şimdi emzirdikten sonra mama veriyorum sık sık emziriyorum inşallah biran önce geçer
Minikprenseselo Gamzemre1907 blki cok haff kalmstr canm bol bol emzrmeye devam et uyurkn besikte yatiosa ustune sari bez ort