Bademim Canannn38 yenidoğan aparatıyla satılan kangurular var onlar doğumdan itibaren kullanılanabiliyor aparatsızsa 4. Aydan itibaren kullanmaya başlayabilirsiniz 😊
Mom5 Canannn38 babyboroosh kesinlikle tavsiye ediyorum keske yeni dogdugunda alsaymisim 3 aylik olcak bebegim agladiginda koyuyorun susuyor ergonomik 4 yasa kadar kullaniliyor bebek buyudukce ayarini büyütüyorsun kaba degil sirt ağrımıyor inceleyin
Meva_ Canannn38 4 u bekle demisti doktor sonra kış geldi nereye götürecem öyle derken kaldı. 5 buçuk aylık olacak
Canannn38 Tubarcatolu Doktorlar kaç aydan diyorlar acaba internette net bir bilgi yazmıyor ama yarın doktor kontrolümüz var doktora Soracam ama sizlere de sormak istedim
Merveges Bademim canım kullanıyorsun sanırım bende almak istiyorum tek başına dışarı çıkarken rahat takabiliyor musun
Bademim Merveges kullanıyorum ilk başta zorlandım ilk defa kanguru kullanıyordum sonuçta hiç kullanamayacağım zannettim ama sonra bi iki kullanmaya alıştım 😊😊😊 şimdi zorlanmıyorum kızımı giydirip hemen koyuyorum 5 dk ya çıkıyoruz evden 😊
Bademim Merveges alışıyor insan acemiliği yavaş yavaş atıyoruz 😊😊 yeterki bebek sevsin benim kızım ilk başta istemedi ağladı sonra alıştı 😊
Gulbltt 20 günlükten bu yana kullanıyorum o zamanlar yeni doğan aparatıyla kullanıyordum şimdi 10 aylık ama elim ayağım resmen hiç bebek arabasını çıkartmıyorum :) elelebaby’nin kangurusu çok memnunum ❣️