Birkucukeylulmeselesi Telefon a alan satın aldık fotoğraf larimin iclouda yedeklendigini nerden anliycam yedeklendiyse silersem ger nerde gorcem nasil geri alabilicem telefonuma hala alan yok diyor 50 gb aldigimiz halde sinir oldum
SerpilG Birkucukeylulmeselesi bende eskiden alıyordum ama 3-5 sene önceydi. Hatırlamıyorum üstte kalsın. Ama hatırladığım ayarlarda icloud sekmesi var. Oradan neleri yedekleyeceğini falan yönetiyordun sanırım
ArasAybarsMoM Birkucukeylulmeselesi sarjiniz %50 yi gecik olacak albumlere girdiginizde en altta iclouda yukleniyor diye bi yazi var ordan goruluyor hatta son guncelleme yaziyo altta kac foto kac video oldugunu gosteriyor ilerde tlfn degisikligi yapip tekrar iphone aldiginizda otomatik olarak yukleniyo yedeklendiginide ayarlar-icloud yedeklemelerden gorebilirsiniz
Emineyilmazz Birkucukeylulmeselesi biraz beklemen lazım yarım saat 1 saate kontrol et er açılacak canım
hirosima Birkucukeylulmeselesi google fotoğraf programı yükle en sağlıklısı ben onu yükledim bütün resimleri oraya yedekledim tlfdan sildim iClouda beni sinir ediyo
Birkucukeylulmeselesi SerpilG canm videolar izliyoz esimde bende kullanıyoruz 3 yildir ama cozemedik esimin telefonu 11 64gb benimki 7 plus 32gb onda 1000 fotoğraf 70 civari video var bende 800 fotoğraf 150 video kaldi hala alan yok diyor bir uygulama indiremiyorum
Birkucukeylulmeselesi ArasAybarsMoM canm zaten suan degistik yeni esminki bende onun eskisini aldim ama sıfırladık telefonunu sonra da aktarma yaptik iPhone lari birbirine orda sorun yok esim bu telefon u kullanirken 3 sayfa uygulamasi vardi bende 4-5 tane var 1 tane daha indirmiyo arti 50 gb aldik hala ayni yedekleyince telefondan silmem mi gerek
SerpilG Birkucukeylulmeselesi uygulamalara baktın mı ayarlarda neyin nekadar yer kapladığı görünüyor gereksiz olanları silersin yada çok yer tutan çokta gerekli olmayan bir uygulama vardır
Birkucukeylulmeselesi hirosima oradan yok olmaz demi bu telefon delirtti beni ya 50 gb aldik hala ayni yukledi mi ne yapti yuklediyse siliyimmi hiçbir şey anlamadim
Birkucukeylulmeselesi hirosima indirdim ama sonra icloud.comdan giriş yaptim orda 50gb alanim var satin alindi bi defa baktim cok eski fotoğraflar i bile yedeklemis simdikileri yedeklemiyo bende onları sildim suankileri yedekliycem inşaAllah
hirosima Birkucukeylulmeselesi yok canım uygulama zaten mail kurularak oluyo mail ve şifreni unutmadığın sürece kaybolmaz ben yıllardır onu kullanırım bişi olmadı inan
Birkucukeylulmeselesi SerpilG canm 17 gb fotoğraflar diyor esim de 11 var 64gb ve onun fotoğrafi bin benimki 800 ken onda 250 mg bende 17 gb video çoktu 300 civarı sil dedi esim sildim 140 ye gene ayni 17 gb nerde 250 mg nerde benimki 11 plus
Birkucukeylulmeselesi hirosima dun denedim baya eski fotoğraflar i yedeklemis ama bi sure sonrasi yok onlari sildim simdi suankileri yedekliycem sonra telefon dan siliyormusunuz siz
Hotic Birkucukeylulmeselesi telefon biraz eski modelse yani eski dediğime bakmayın mesela 6 6s gibi bi süre sonra yazılım gğncellemeleriyle telefonun hafızasını dolduruyorlar. Yani fotoğrafları yedekleseniz de telefondaki yazılım ve bi iki program yüklemeyle hafıza doluyor zaten. Bende öyleydi yani telefonun ömrü bitiyor yavaş yavaş. Sırf bu yüzden yeni telefon aldık ordan biliyorum
Birkucukeylulmeselesi Hotic yok canm 11plus esim kullaniyordu 3 sayfa uygulamasi vardi saysi 19 tane asla boyle yapmiyordy ben aldim ilk gunden 5. Uygulamayi indirmedi
Canpolat58 Birkucukeylulmeselesi ıcloud ve telefonun hafızası ayrı birşey. Telefonun hafızası uygulamalar içindir. 64 GB dediğiniz bunun için. Ama ıcloud sadece 5 GB lık bir alana sahip ve yedeklemek için kullanılır. Yedekleme yaptığınız zaman dolu olduğunu göreceksiniz. Ben ilk ıphone 4 olarak kullanmaya başladım ve şuan 8 plus 128 GB olarak devam ediyorum. Bilgisayara alabilirsiniz fotoğraflarınızı. Daha güzel olur sizin için ve gereksiz yedeklemeleri kapatmanızı öneririm :))
hirosima Birkucukeylulmeselesi orda yaıyo tlf silinecek şukadar öğe var diye sağ tarafta yukarda onu tıkla orda yazıyo ona basınca tlfdakiler siliniyor programa yedeklemiş oluyorsun
Birkucukeylulmeselesi Canpolat58 kapattik herseyi canm dun videolar izleyip biseler yaptik 50 gb aldik simdi icloud.com dan bukdum fotoğraflar imi oraya yedekliycem inşaAllah
Canpolat58 Birkucukeylulmeselesi şöyle bi tavsiyede de bulunmak istiyorum. Telefonu değiştirip teni bir telefon alıp aynı hesap ile giriş yaptığınızda da aynı şekilde uyarı alabilirsiniz. Örneğin bu telefonda 20 gb kullandınız yeni aldığınız telefonda da otomatik olarak 20-25 gb bir yer kaplamış olcak. Umarım işe yarar. Ben çözümü sürekli bilgisayara alarak gideriyorum.