0101_kusum01 UmayDuruMom valla benimkide iki aylık çok kötü kokuyor kızımın gazı 😂😂 eşim yürüyen atom bombası diye seviyor 🤣
KardelenYB UmayDuruMom verdıgın bir damladan dolayı da olabilir benim kızında kakası kokuyor 😂 normalde erken daha kokmalar ıcın gaz damlası veriyorum onun etkisiyle kokar demişti doktor
Prensannesi22 UmayDuruMom kabız olunca genelde kokuyor benım oglumun da ole hep kabız 6 aylık dogdugunda berı 🙄
fatmagulbrs UmayDuruMom 1 çay kaşığı zeytin yağı verebilirsin bizde 2 aylığız zeytin yağı veriyorum bebeğime yapana kadar ver hergün yapmadı diyip bırakma yani
Mommysharkdoodoodoodoo UmayDuruMom mama içiyorsa normal benim de ilk kokuyu aldığımda mamaya başlamıştı ama bunun dışında bilemiyorum
Deletedmom50 UmayDuruMom 1 buçuk aylikmis kizz bende 1 buck yaş sandım kabizsa eğer 1 hafta yapmaması normal.vnm karnına dökün eğer Sertse ve bebeğin huysuzsa masaj yap sütüne hafif çok az zeytinyag koy ver ama.eger sert değilse bebekte iyiyse verme yapar o
Bsecill UmayDuruMom kabız olduğu içinde olabilir ama sürekli böyleyse kakasını bi gözlemleyin alerjik bebeklerinde gazı kokar
turansmom UmayDuruMom aay bende bayilıcam bir gün diye çok korkuyorum vallaha. Annem üşüttüyse olabilir demisti ama doktora daha gidemedik🤷♀️
UmayDuruMom turansmom valla kabız dı dün yapmadı daha şimdi yaptı aynı öyle kokuyordu kakası bakalım o şekilde kokmaya devam edecek mi