Boncugunmelegi Sütü yoğun ve çok sulu gelen varmı ? Tazyikli geldiği için emzirme öncesi sağmak durumunda kalıyorum çünkü bebeğim çok kusuyo 😟
Sukraneren Boncugunmelegi bende öyleyim süt çok sulu ve emerken çok ses gelıyor yutuyor sonra bogazdan gerı kaçıyor gıbı seslerı gelıyor sağım yapmadım hıc ve çok gazlı bı bebegım var ne olucak bılmıyorum
Melismuhammed2331 Boncugunmelegi benimkide öyle süt akımı yavaşlayana kadar ayakta emziriyorum sonra oturuyorum yoksa yetistiremiyor tikaniyor
Boncugunmelegi Sukraneren aynen öyle canım genzine çok kaciyo hızlı emiyo hava aliyo oda çok gaza sebep oluyo bende doysun diye sagmaya başladım yağlı kısmını emsin istiyorummm
Selininannesi1609 Sukraneren sütünüzün ön sulu kısmını sağın o sütte laktoz oranı fazla olurmuş ve gaz yaparmış deneyin belki gazınız biraz daha azalır
Boncugunmelegi Melismuhammed2331 bende geriye doğru yatıyorum biraz bebeği dik olarak alıyorum kucağıma 🥺
1485 Boncugunmelegi tahmin etmiştim aslında. Çünkü benim de öyle idi tazyikli aktıgı için bogazında kalıyor ve öksürüyordu. Ama zamanla geçti şu an 4 ay 18 günlügüz ve öyle bir sıkıntımız kalmadı rahat olun gececek. Önceden biraz sagın.
Boncugunmelegi Poncikbirannis 1 aylık canım 15 gündür var kusması süt yerine geldikce başladı zaten ilk başlarda yoktu böyle bir sorun
Boncugunmelegi 1485 ne kadar süre ve ne kadar CC sagmam lazım 10 20 CC sağiyorum ama yağlı kısmına ne zaman gecilir