eylulbebesi Bebeğim 2.5 aylık oldu. 15-20 gündür nesnelere baya ilgili, ana kucağındaki oyuncaklarıyla oynuyor. Ayına uygun oyuncaklar almak istiyorum sizin bebekler nelerle oynuyor, nereden aldınız oyuncaklarını? 🤗
Seyma55 eylulbebesi cnm hışırtılı kitap alablirsin elinde tutmaya başladğnda bişeyleri cok iyi oluyor ,peluş tarazda cıngıraklar alablirsin .Oyun halısı almıştım ben çokta sevmişti o aylardayken
eylulbebesi Snd34 yorumunuz için teşekkür ederim ☺️ Oyun halısında hep aynı oyuncaklara bakmaktan sıkılmıyorlar değil mi ben kendime göre düşünüyorum nedense 😄
Robinson Oyun halisi alabilirsin ben e bebekten tiny love maymun adasini aldim cokkk seviyor donence alabilirsin benim oglum bayiliyor cingirak alabilirsin bide bez kitap alabilirsin cikardigi hisirti sesini cok seviyorlar
Robinson eylulbebesi oyuncaklari cok guzel hele o maymuna herdokundugunda isiklar yaniyor muzik caliyor bebegim baya heycanlaniyor. Donencede fisher price kopekcik donence bebegimin alti temiz uykusu yok karni toksa bir saat duruyor besiginde donenceyi izliyor tavsiye ederim 😊