Berrin1908 Benim oğluş 3,5 aylık iken 4 ay atağına girdi hayattan nefret ettim diyebilirim uykusu var uyumuyo mız mız huysuz artık çığlık atıyorum o aşamaya geldim 🤦🏻♀️🤷🏻♀️ Sizin nasıl geçiyor atak dönemleriniz ne zaman girdiniz atak döneminize ? 😒
Kirpapatyasi1 Berrin1908 bunun aynısı 🤷🏼♀️ Geceler uyanır, uyumaz emmez mama yemez… durmaz 🤷🏼♀️🤷🏼♀️
tavsancikinannisi Berrin1908 ah canım… Bu atak beni Bi salsın artık yaa gerçi daha yeni girdik atağa ama…. Bu nedir ya Gece gündüz uyku uyumuyor meme reddediyor çok çok zor… Allah için söyle nasıl uyutuyorsun
Suhedaaa Berrin1908 bizde 3.5 aylıkken ne meme ne mama ne de emzik emmiyordu ve uykuları yarım yamalaktı anca sabretmek gerekiyor mesela duş aldırıp masaj yap gece fitil ver yada ağrı kesici şurup ver belki rahatlatır bizim kızı rahatlatıyordu az da olsa
Aynur01 Berrin1908 Benim kızımda 4 aylık uyku düzeni yok gece zor uyutyrm uyuduktan yarim saat sonra kıvranıp duryr sancsii var gbi bsy Anlamadim neyi var
Berrin1908 Suhedaaa keşke rahatlasa duşunu yaptırıyorum şurubunu veriyorum masajlar yapıyorum ama atak dönemlerini çok zor geçiriyoruz biz hele bu 4 ay atağı cok cok zorluyor
Suhedaaa Berrin1908 her bebeklerde değişkenlik durumlar olabiliyor sabırlı olun inşaAllah en kısa zamanda geçer 🙏🏻
Berrin1908 ayseeeey 3 ay 10. Gunumuzde başladı daha 4 gun oldu bu atak en uzun atak dönemi 35 gun sürecek nasıl gececekse bu 35 gun 🙇♀️
Aysenurglc Berrin1908 merhaba bizdede durumlar aynı bugün 4 aylık olduk ama daha önceden başladık huysuzluga bugün bide aşı olduk Rabbim yardımcımız olsun güzelce atlatalim ins
Aysenurglc Aynur01 elhamdülillah bu saat oldu yapmadi yapmazsa ins şuan yatirdim bakalım güzelce uyur ins 🤲 hepimizin yavrusuna sağlıklı huzurlu uykular hayırlı geceler💙🧿