Mom25 Ee0404_2785 4ay oldu halen kullanıyorum rezene ve anason gazada ıyı geliyor birde humamanın çayı var emzıren anneler için oda ıyı tavsıye ederım
Tombalak_annesi Ee0404_2785 ben de kullanıyorum cok ıse yarıyor her ne kadar ılk zamanlar sevmesem de 🤗
BrcnBlgn Mom25 Anason ciddi alerjendir dikkatli kullanin bebekte huzursuzluk farkederseniz kullanmayi kesin lutfen
Mel62 Kayraklc eşim aktardan almış ama aynıdır değil mi. Eczaneden mi alsam acaba emziren anneler için vs farklı mı oluyordur
ArasCinarveAnnesi Ee0404_2785 Rezene çayı süt yapmaz sadece sütün kalitesini artırır, süte yağ yapar diye biliyorum o açıdan çok faydalıdır. Ayrıca gaz içinde çok faydalı; kendimde içerim huzursuz olduğu zamanlarda oğluma da veririm :)
Satgiray Ee0404_2785 aktardan rezene nin de içinde bulunduğu uyku içinde anason un olduğu küp şeker şeklinde karışım var milk time gibi bişey di çok şükür o kadar ii geldi ki hem gaz hem uyku hem süt artırımı için ve tabi çok çok önerdiğim ayva kompostosu yap iç bana dua et 😊
Balbocegimkizim_42 Satgiray nasıl yapıyorsunuz ayva kompostosunu yani şeker katıyor musunuz yoksa sadece ikisi mi kaynıyor ve farkedilir derece artıyor mu süt 🙄 benim süt azalmaya başladı sanki o kadar çay su vs tuketmeme rağmen 🥺
Satgiray Ee0404_2785 yok canım sadece ayva ve ayvanın çekirdekleri yle kaynat küp küp doğrayıp yumuşayınca indireceğin zaman şeker koy karıştır kapat altını