Busraata 2aylik bebeğim çok seviyor öyle rahat uyuyor kendini cevirebiliyor korkma diyorlar da ben korkuyorum gündüz 1 2saat yanimdayken izin veriyorum hem gazini daha rahat cikariyor öyle bi sakıncası olur mu öyle uyusa bıraksam öyle ?
gozdesh Busraata bende gündüzleri yanındayken yüzüstü yatırıyorum. Yarım saatten fazla yatırmayın diyolar🤷🏻♀️ ama öyle daha rahat ve derin uyuyo. Kalkınca da masaj yapıyorum vücuduna uyuşmuşsa diye
Besteee Busraata bmmde kızım 2 aylıkken başladı yüzüstü uyumaya ilk başta gündüzleri izin verdim bKtım daha iyi uyuyor gecede öyle uyudu hiç sorun yaşamadım şükür 17 aylık hala öyle uyur
Epifenomen-gkc Busraata benim kızım da 1 aylık olduğundsn beri yatırıyorum şuan 44 günlük gündüz birkaç saat yatıyor öyle çok rhat ediyor. Gece ben cesaret edemedim ne olur ne olmaz
Seyma-2436 Busraata Gece yatırmayın yanında değilken yatırmayın ani bebek ölümlerinin bir nedeni yüzüstü yatmaktır en sağlıklısı sırt üstü yatırmak
Busraata Besteee kendini ceviriyor sonuçta bende öyle düşünüyorum gece normal yatsa bile sürekli kontrol ediyorum kustu mu napti diye uyuyunca derin uyuyor kıpırdamıyor zaten
Busraata Epifenomen-gkc bende şöyle 4aylik felan olsun diyorum gece için,normalde de gogusumde uyuyor öyle yatırıyorum yatağına🙂
KardelenYB Busraata benimki asla öyle durmayı sevmiyor bir iki egzersiz yapsın diye kouyorum durmak istemiyor KESK’e dursa da kaslarını geliştirse benimki de günde 5 dk öyle bırakın uyanıkken kendılerını kaldırmaya çalışsınlar diyorlar kasları gelişiyormuş
Seyma-2436 Busraata Evet 4-6 aya kadar riskli zaten sağlık bakanlığının internette bununla ilgili bir yazısı vardı okumuştum sizde bakabilirsiniz daha ayrıntılı isterseniz
Dk72 Busraata benim bebeğim de göğsümde uyuyor yüz üstü çok rahat ediyor ama yatağına koyarken sırt üstü yaptırıyorum. Aslında denemek istiyorum yüzüstü yatırmayı siz yatağına koyarken uyanmıyor mu?
zlmkcl Yanında yokken ve gece yatırmayın.Ani bebek ölümü nedenlerindenmiş. Youtube’ta Dr Osman Gönülal’ın güvenli uyku videosunu izleyin.
didomidom Busraata maşallah nasıl çeviriyor kendini, yüz üstü yatarken sırt üstüne çevirebiliyor mu kendini?