EAtlasS Kızlarr bebeğinizi ne zaman oturtmaya başladınız? Benim bebeğim 4 Aralıkta 6 aylık olacak başlamalı mıyım yoksa biraz daha mı beklemeli miyim ? Erkekle Kız farklı oluyormuş benimki Erkek.
Cerenaslan EAtlasS 6 bence gayet uygun çünkü daha erken oturan çok bebek var. Başlayabilirsiniz bence 😊
Sinemes EAtlasS Erkek kız ne farkı olacak ki? 4. Ayda destekli oturmaya başlıyorlar zaten. Youtube’da Uzm. Dr. Osman GÖNÜLAL izleyin tavsiye ederim.
OrenBayan EAtlasS ben 6ay olana dek oturtmamıştım 6aylık olduğu gün oturttum bi baktım bebeğim oturabiliyormuş 😀 arada dengesini sağlayamıyodu ama çok kısa zamanda toparladı.uygun olanda 6 aydan sonra oturtmaya başlamak🙂 bebişine öpücükler😘😘
EAtlasS Sinemes sormayın büyüklerimiz öyle diyor erkekler daha geç otururmuş pöçüğü batarmış. İzliycem teşekkür ederim 😊
mervedmr EAtlasS Kafasının altına sırtını da yaslayacak şekilde yüksek bir yastık koy canım. Kendini kaldırıyor mu bir bak. Benim kızım öyle yapınca direk kendini öne atıp kalkıyor
cydcvk CanselK hayır çok erken. Kızım 5 aylıkken doktor erken dedi. 6. Aya doğru günde 5 dakika oturtun dedi
Sinemes CanselK Benim kızım da 4 ayına giricek haftaya. Alışması için gün içerisinde birkaç defa kısa süreli oturtucam etrafına yastıklar koyup.
Gaaak cydcvk sizin kızınız için erken demiş doktorunuz. 4 aydan itibaren eğer kafasını tutabiliyorsa ve sırt kasları yeterli gelişimi gösterdiyse oturtulabilir.
EAtlasS BombastikTurta evet ya henüz bende vücudunun tam neresi anlayamadım doğru mu dedim onu bile bilmiyorum 🙈😁
BombastikTurta EAtlasS ilk kez böyle bi tabir duyuyorum 🤣🤣 oğlumun şeyi için yeğenim pamukcuguna bakım mi teyze demişti o geldi aklıma 🤣🤣🤣
Merveensar EAtlasS pöçük kuyruk sokumuna deniyor 😂 nerelisiniz siz kars veya erzurum şivesine benzettim..
TinkyWinky BombastikTurta 😃bizimkilerde der poposunun üstündeki çukur olan yer oluyor pöç diyorlar batarsa ishal olur diyorlar 🤭
EAtlasS Blz01 destekli oturturken minder mi koyuyorsun sırtına kusura bakmayın ilk anneliğim pandemi zamanı kontrolede götüremedim doktora
Blz01 EAtlasS bende emzirme minderi var onunla destekliyorum.trendyolda oturtma minderide var 100 tl fln onlarda iyi aslında almayı düşünüyorum
CanselK Sinemes benim annemde yavaş yavaş 2 3 dakika oturtabilirsin dedi zaten her fırsatta oturmak istiyor
Hibou 3.5 aylıktan beri oturmak istiyor başını kaldırıyor bende az az oturttum o zamandan beri şuan 6 aylık kendi oturuyor :) Kız erkek ne gibi fark varmış