Cerenaslan -1590sinem Kabız olmuşta olabilir. Benim kızım yeşil kaka yaptı kabız oldu sonra daha hiç gelmedi başımıza çok şükür
Ayseaybars -1590sinem sen ne yersen çocuguna sütle geçiyor bende yeşil şeyler yiyince yeşil oluyor korkma o yüzden sürekli olursa doktora bi sor
Akcabeytas Üşüttüğünden olabilir, anne sütüyle besleniyorsa sen yeşil sebze yediysen olabilir, mamada alıyorsa mamasından da kaynaklanıyor olabilir birde doktorumuz iyi besleniyorsa da olur demişti takip et devamı olursa baktır bence
Epifenomen-gkc Akcabeytas ben de bununla ilgili post açacaktım 44 günlük bebeğim var günde 3 defa kaka yapıyor ikisi sarımsı bir kahve ve sıvı katı arası üçüncü kakası hep daha yoğun ve yeşilimsi oluyor.. Bu üçüncü kaka genelde gece yatmadan önce oluyor ve gün içinde sürekli memedeyiz. Normal mi böyle olması
Akcabeytas Epifenomen-gkc sürekli memedeyse de olur iyi besleniyordur ben hem mama hem anne sütü veriyorum benimde aynı hatta bazen baya kıvamlı yapıyoruz :)
Epifenomen-gkc Akcabeytas ay endişelenmiştim. Mamaya ara vermiştim birkaç gündür yatmadan önce 2 ölçek mama veriyorum enzirdikten sonra mama mı dokunuyor acaba diye endişelenmiştim. Çok teşekkür ederim🙏😌