Kızlar bebeğim 18 günlük ve uykuları çok hafif. Meme de uyuyor beşiğine alır almaz çırpınmaya başlıyor. Sanki rüyasında korkuyor gibi irkiliyor. O yüzden bir türlü derin uykuya geçemiyor. Aranızda buna benzer yaşayan varmı ?
Sanemikom canım benim bebeğim de 7 günlük aynısı bizde de oluyor hafif çığlık sesi yapıp geri uyuyor korkulcak bişey yoktur bence içini rahat tut...
Sanemikom benim oğlum da öyle hava sıcak diye ince tülbentle kundak yapıyrum bacakları gevşek o zaman rahat uyuyor
Sanemikom kundak yap yarım kundak o zaman daha rahat uyur
Sanemikom canım benim bebeĞimde öyleydi , hala öyle . Ama bak ben kundak yapmadım o nedenle ellerinden korktu hep . Sen kundak yapmayı dene ellerini ayakları serbest kalsın . Yoksa hep öyle devam edebilir bence hemen alıştır canım 😊
SaraNarin inşallah Canım yaaa, eller kollar kıpır kıpır 🙈 Sürekli irkiliyor bu yüzden
Canım benimde başta öyleydi yarım kundak yap ve yanına telefonla white noise ses aç veya saç kurutma vs kendinden ve kollarından irkilirler yenidoganlar bu dediklerim çok rahatlatıyor
Annehulu kundaktan nefret ediyor ağlıyor çok fena :(
Gurbettebianne yaa doğduğu günden beri deniyorum ama kundağı hiç sevmedi. Elleri yüzünden kendını yırtıyor kundak yapınca 🙈 Napayım bilemedim bende 🙈☺️
Sanemikom aynen benim bebeğimde hiç sevmedi . Bende açıkcası yaş çocuk sıkılmasın yatarken dedim ve yaptırmadım 😀😅 sadece pişman olduğum nokta ise ; kendi ellerinden korktuğu için keşke kundak yapsaydım diyorum sadece bu 🤗
Sanemikom benımkıde öylee ilk kundak yapınca basıyor cıglıgı ama bı sekılde susturup veriyorum memeyi susuyo sonra cok uzun uyuyo