papatyasevdalisiii Newmomlife hayır aile planlamasında ebeler ücretsiz takıyorlar bende 10 nunda takıcam
Newmomlife Nicksiz gene ucuz demiş benim doğumunu yaptıran doktor 1500 dedi zaten doğumu 3 e yaptırdım anlamadım ki normal eczaneden alsam 440 lira diyor
Newmomlife papatyasevdalisiii o nasıl birşey hastanede mi aile planlaması bizim sağlık ocağına gittim biz yapmıyoruz dedi
papatyasevdalisiii Newmomlife yooo ben ankarada sağlık ocağına gittim takıyoruz dedi ama biyerde duymuşdum hastanedeki daha iyiymiş gittim kan verdim takmasalardı kan istemezdi ki
Asenana Newmomlife devlet hastanesini aradım bi tane sağlık ocağına yönlendirdi orası takıyor dedi orayı aradım koronadan dolayı takılmıyor şu an dedi azarlar gibi konuştu hatta salak
Newmomlife papatyasevdalisiii bakalım randevu aldım ayın 14üne yani şu pandemi döneminde can çekiliyoruz resmen parayı dipte oynuyoruz yani o kadar para 400 e 500e spiral mi olur bunlar kafayı yemiş resmen
papatyasevdalisiii Newmomlife özeller ister arkadaşım röntgen çektiricekmiş korona olmuş 650 tl istemişler devlet istiyeceğini sanmıyorum
Aselduru88 Newmomlife kayseride hastajneye bağlı aile sağlık planlaması birimine yönlendirdiler orda ücretsiz takıldı