suhedaborekci Kızım şu an 10 aylık. Menenjit aşısının ilk dozunu yaptırdık. Fakat kızım geçen ay Covid atlattığı için hastaneye götürmeye çok korkuyorum aşının ikinci dozu için. Sizler neler yaptınız? İkinci doz daha sonra uygulanabilir mi?
Defne_cicegim suhedaborekci bizde aynı şekilde ilk dozu oldu sonra ben ikincisinin tarihini unutup yaptırmadım baya bi sonra farkettim 2 ay geçti üstünden geçen hafta yaptırdım hiç bişey olmuyor yapılabiliyor 🤗
petek-badee suhedaborekci yaaa çok ama çok geçmiş olsun covid nasıl bulaştı nasıl anladınız acaba. Balkona dahi çıkasım yok korkuyorum ☹️
suhedaborekci Defne_cicegim ilk dozunu 8.ayda oldu. Şimdi 10 aylık kızım. Ne kadar süre sonra yaptırabilirim acaba bilmiyorum kafam çok karışık
suhedaborekci petek-badee Çoook teşekkür ederim. Ateşlendi. Diş ateşi zannettim ama içime kötü şeyler doğmuştu. Doktoruna götürdüm ve tüm testleri yapılırken covid testi de yapıldı. Pozitif çıktı. Eşim ve ben negatiftik. Kızımın 3 kadar ateşi oldu. İştahsızlık ve biraz ishal olmuştu. Sonra geçti çooook şükür 🧿