ElifkonunAnnesi 6 haftalık bebeğimin kalbi durmuş kızlar, biraz sonra kürtaja alıcaklar 😢 çok üzgünüm dualarınıza ihtiyacım var 😔 beklenmeyen minik mucizem melek oldu 😢😢
Ssultannn ElifkonunAnnesi geçmiş olsun canım ilk gebe kaldığımda bende 6. Haftada kürtaj olmak zorunda kalmıştım 😔
Aysgllylcn ElifkonunAnnesi öteki tarafta meleklerimiz var benimde oğlumun kalbi durmuştu 5.5 aylık şimdi kızım oldu hayırlısı olsun canım çok geçmiş olsun
ElifkonunAnnesi Ssultannn benim ilk değil, ilk kürtajım da değil doktor gelince sorucam niye böyle oluyormuş diye 😔
kar_kristali ElifkonunAnnesi önce tutunsun diye dua ederken birden kalbinin durduğunu öğrenince Allahım nolur düşsün kürtaj olmayayım demenin ne olduğunu iyi bilirim😔.. İnş tez zamanda atlatırsın bu durumu.. Üzmeyin alan Allah tekrar nasip eder inş.. Geçmiş olsun🌺
Nilbebek12 kar_kristali neden kürtaj olmak kötü bir şey mi? Evde kendi kendine düşük yaptığında tam düşmeyebilir ve dana zarar verebilir en sağlıklısı kürtaj
Milagrosss Nilbebek12 Sizce burda hanımefendi kürtaj olmak kötü bişey diye mi üzülmüş yoksa miniğinin kalbi durdu diye mi?Az biraz empati yapın lütfen ya
Nilbebek12 ElifkonunAnnesi geçmiş olsun canım üzülme daha kucağına bebeğini almana zamanın varmış demekki bende 2 kere düşük yaptım 9 haftalıktı kalbi durdu şuan bebeğim kucağımda ve 5 aylık hala aklıma geliyor ama ilk hamileliğim keşke yaşasaydı derim hep ama kısmet değilmiş işte bozma morelini hepsi geçiyor inan bana … sende evladını sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın inşallah geç olsun güç olmasın
ElifkonunAnnesi Nilbebek12 dünyada 2 kız evladım, cennette 3 meleğim var artık 😔😢 bir oğlumu 20 günlükken toprağa verdim, 2 de kürtaj oldum bu günle beraber 😔
Bebegim_28 ElifkonunAnnesi ben 2 defa kürtaj oldum 5 ay içinde biri 7 haftalık biri de 6 haftalıkken eğer bebek sağlıklı değilse kendi kendini imha edermiş doktorum öyle söylemişti ama çok şükür 3.hamilelğim devam etti bebeğim şuan yanımda uyuyor 3 haftalık olduk bile 😊içini ferah tut bol dua et inşallah sağlıklı hayırlı olanını versin rabbim 🤲(bende pıhtılaşma vardı hamilelik döneminde her gün bir iğne vurdum)
ElifkonunAnnesi Bebegim_28 benim dünyada 2 kız evladım, cennette 3 meleğim var artık 😔 ikinci kürtajım benim de 😢
cge_14_2020 ElifkonunAnnesi geçmiş olsun zor bi dönem bende yaşadım. Rabbim sizlere versin onun güzel ömrünü 🤲🏻
ElifkonunAnnesi cge_14_2020 Allah razı olsun 🙏 3 meleğim var cennette, onların yaşayamadığı ömrü Rabbim hayattaki iki kızıma versin inşallah 😢
[silindi] ElifkonunAnnesi benimde 6 haftalıkken kalbi durmuştu. Kürtaj oldum 3 ay sonrası yine hamile kaldım çok şükür sağlıklıca da geldi yanımda uyuyor . Sen sakın isyan etme bak sabret kardeşim biliyorum acın taze mutlu oldum derken daha yeniyken böyle bi durumun içine girdin bende çok kötü olmuştım etrafımdakileri azarlayıp üzüyordum hatta . Çocuğumu kaybettim diyordum bidaha hamile kalamam diyordum neler neler.. ama noldu bak beklemediğim bi anda o çift çizgiyi gördüm dünyam değişti . Doktor doğum tarihimi kürtaj olduğum tarihe aynı güne verdi Allah birini aldı benden dedim diğerinin acısını onunla alacak dedim aynı güne doğum tarihi verdiler 🤷🏼♀️ Bilmiyorum çok kötü bi durum ama üzme yıpratma kendini sakın . Kürtaj zaten basit bi işlem öyle kötülenmezsin . Allah sabır versin canım tekrardan dediklerimi unutma . Belki düşük olmasaydı böyle olmasaydı bi sorunu olacaktı hayırlısı böyleymiş bide o yönden düşün . İlk gebeliğinse normaldir benimde ilkinde öyle olmuştu ♥️Sen kendine dikkat et bundan sorna . Diğer hamileliğin için kendine iyi bak ♥️
ElifkonunAnnesi [silindi] Allah razı olsun güzel dilekleriniz için 🙏 benim iki kızım var şükür 🙏 cennete de üçüncü meleğimi uğurladım bugün 😢
Oslemosguu ElifkonunAnnesi ben 2 sefer oldum 3 ay sonra tekrar gebe kalabilirsin rabbim sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin