Dyldrm Ya kızlar bebeğim 3 aylık ben sürekli dayanamyip öpüyorum gidigindan yanağından başkasına opturmuyorum babasına bile sakalları var diye 😂 ama içime batıyor bazen 😔 böyle bebeğini doya doya öpen var mı bazen korkuyorum mikrop kapar mi filan diye
Damla93 Dyldrm valla benim öpmediğim yer kalmıyo karşıdan bakmak içinmi yaptım ben onu arada dayanamayıp azıcık ısırdığım bile oluyo 😀 hiç bişey olmaz doya doya öp kokla büyüyünce zaten öptürmiycekler kendilerini 😀
elizabeth Dyldrm kız senin bebeğin sen öpmeyecende kim öpecek 😂 öp kokla doya doya istediğin gibi ama başkasına öptürme yine de 😂
Efemm Dyldrm bende öpmedim küçük o bu olur diye içime sokasım vardı o aylarda 11 aylıgız suanda zerre kadar sevdirmiyo kendini emin ol o zamanlarını özledim
Begonvillll Dyldrm bir tek kendime sınır koymuyorum o konuda 😂 bende çok öpüyorum tahriş olurmu diye korkuyorum ama dayanamıyorum.
Dyldrm Damla93 yaa dimi dimi 🙈 zaten buyuyp gidecekler ve şu an ben öpünce filan oda çok mutlu huzurlu oluyor en çok o yüzden öpüyorum durmadan 😌😌😌
Dyldrm Efemm etrafı keşfetmeye başlayınca sevdirmiyorlar kendilerini en özel bağ bu zamanlarda oluyor zaten 😍
Dyldrm Begonvillll ya benim oğlumun yüzünde zaten kızarıklıklar oluyor isilik gibi ama yyuynca pamuk gibi oluyor cildi acaba ben öpünce mi oluyor diyorum ama emdikten sonrada yüzü kızarıyor bı 15-20dk küçük küçük isilik gibi şeyler oluyor
BirAnneBirBebekkkKk Dyldrm valla bende çok öpüyorum babasından bile kıskanıyorum 🤣🤣 dışardan virüs bulastircak diye başkaları hep bebeklerini sevdirmezdi o yuzden boşuna mı yaptım sevicem diyorum 😊😊
Mom987 Dyldrm Hasta olmadığınız sürece dudağınızda uçuk olmadığı sürece doya doya öpün o günler geri gelmez.
damlahira Dyldrm Öpmeden koklamadan nasıl dayanılır ki zaten 🤗🤗🤗 anneler opmeyecekte kim öpecek en çok bizim hakkımız küçükken öp kokla büyüyünce istesende öptürmüyorlar kızım 2 yaşında kendi isterse gelir öper ben bazen sıkıştırıp öperim severim 😍😍😍
Dyldrm damlahira evet bebeğimin yüzüne bakıp ay diyorum sende sakallı makalli bı adam olacan benden uzak olacan hep bugünleri doyasıya yaşayayım diyorum 😍
Ssultannn Dyldrm valla kızım 8 aylık doğduğundan beri öpmelere doyamadım yanağı dudağımda olmayınca eksik hissediyorum resmen 🤣
Betult Dyldrm benim oğlumu da sadece ben doya doya öperim babası çalıştığı için kafasının arkasından öper. Sağolsun virüsten dolayı falan kayınvalidem ve gorumcelerim opmez sadece severler. Sanırım çocuğum da bu şekilde alıştığı için sadece benim yanaklarımı yalıyor 😀 ozleriz bu günlerini doya doya sarılın öpün onun icin doğurduk 💚