Balbocegimkizim_42 Hosgelmis 35gunluk atak 🥺ne yapsak yaranamiyoruz kisceye 😅 uykusu var uyumaz hep bi huzursuzluk ağız suyu da arttı dişler de gelir mi bu ay acaba 🙄🥺
Hulya_ Balbocegimkizim_42 Aynısı benim oğlumda hep bi mız mız huzursuz hiçbişeyden memnun değil beyfendi 😄Salyalarıda o kadar çok ki dişmi acaba diyorum ama bu kadar erken olurmu bilemedim yinede kehribar kolye kullanmaya başladım iyi gelir belki diye
ZyNpYigit Balbocegimkizim_42 dunuayi jesfetmye basliyorlar yabanciliyolat dis icin cok erkn ama sznki ckarirsa blemem😊
Suhedaaa Balbocegimkizim_42 emzirdiğimde ısırıyor diş kaşıyıcı niyetine 😄 ve baktım da hafif görünüyor gibi ve beyazdır arada sırada huysuzluk da var geceleri gündüzleri öyle kesintisiz uyumaz ama salya felan yok diş midir bilemedim 🤔 4 ay 3 günlük bu arada
Balbocegimkizim_42 Suhedaaa gündüz uyku yok,gece uykusu vardı iki gündür oda yok 😒 emzirirken cekistiriyor ama süt mü gelmiyor damak mı kaşınıyor bilemedim😅
Suhedaaa Balbocegimkizim_42 ah ah bizde bi anlasak heralde terapi gibi geliyor onlara eşim de orda kıkır kıkır güler dişleri çıksın da o zaman gör der 😂😂