Olric11 60 cc mama veriyorum 30 cc de sütüm geliyor ama oğlusum devamlı aranıyor mama meme ver yok demiyo yarın kontrolumuz var doktora sorcam. Bu aylarda siz ne kadar veriyordunuz acsbs
Yagmursonrasitoprakkokusu Olric11 ben de mama ve meme olarak gidiyorum. 60 ile 90 arası veriyorum ben de. Ben de çoğu zaman acaba doymuyor mu diye muallakta kalıyorum
EAtlasS Olric11 daha doyduğunu anlamaz sürekli aranır benimki de öyleydi sizin kadar veriyordum 1 ay için yeterli 😊
Olric11 Deletedmom_52 ben iki uyudugu zaman üç oluyor uyandırıyorum siz de benim gibi mama süt mü veriyorsunuz
Deletedmom_52 Olric11 benim oğlum 1 yaşında artık ama evet kücükken mama veriyordum bende ☺️ Daha kücük oldugu icin sürekli mama meme araması cok normal
Olric11 EAtlasS teşekkür ederim ikinci ayda ne kadar veriyordunuz acaba yarın doktoruma sorcam sizede sorayım her bebek farklı tabi
EAtlasS Olric11 60 verdik benimde 30 cc yakın sütüm vardı tabii ben hiç memeden çekmedim mememi boşaltıyor üstüne veriyordum. Hatta oğlum meme bağımlısı sütüm olsa güzel emecekmiş. Saatte göre de değişiyor tabii
EAtlasS Olric11 yeterli görmezsen üçüncü ayda 90 cc geçersin boy kilo takibi de önemli kilo alımı nasıl o da biraz belirliyor
Olric11 EAtlasS şükür. Benimde aynen çok olsa yavrum cekicekte Rabbim bu kadar nasip etmiş diyorum çaylar bitkiler bu kadar coğaldı
Tazeanne1811 Olric11 hem emziriyorum 40 50 cc ortalama sütüm var bide mama içiyor ama mamayı azaltmaya başladım bu ara kabız oluyor🤦🏻♀️